Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Το ερώτημα της ημέρας : Οι φωτογραφιες λένε την αλήθεια δήμαρχε ?????


 

 

 

 

 Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Βισαλτιας κ Αθανάσιος Μασλαρινος μας ενημέρωσε οτι ο δήμος ήταν παρών στην τουριστική έκθεση  Philoxenia .

Το πως εννοεί ο δήμαρχος την παρουσία του δήμου είναι ένα ερώτημα .Γιατί όπως γνωρίζουμε ο δήμος Σιντικής ας πούμε είχε δικό του περίπτερο όπου επιχειρήσεις της περιοχής είχαν την ευκαιρία να προβληθούν και να έρθουν σε επαφή με τους επαγγελματίες του χώρου .Ο Δήμος Βισαλτιας είχε περίπτερο , ενημέρωσε τις επιχειρήσεις του δήμου που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό να συμμετέχουν ???? ( αν θέλουμε να μιλάμε για ουσιαστική παρουσία ) . Ή η παρουσία του δήμου ήταν η συμμετοχή του δημάρχου στα εγκαίνια και σε διάφορες ομιλίες και ημερίδες που έλαβαν χώρα  κατά την διάρκεια της έκθεσης και σε 5-10 φωτογραφίες που έβγαλε με υπουργούς , δημάρχους κ.λ.π ????

Αναμένουμε την απάντηση  

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.