Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Σέρρες: Διαρρήκτες οχημάτων εμβόλισαν περιπολικό για να αποφύγουν την σύλληψη


 

 

 

Ενέχονται σε 18 διαρρήξεις οχημάτων με την αξία των κλοπιμαίων να ξεπερνά τις 6.000 ευρώ- Με όχημα που χρησιμοποιούσαν προσέκρουσαν σε όχημα των αστυνομικών για να αποφύγουν τη σύλληψη

Επίσης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού συνεργού τους

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, διαρρήξεις οχημάτων, που έγιναν το τελευταίο δίμηνο σε περιοχές των Σερρών και της Καβάλας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 2 ημεδαποί άνδρες και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού συνεργού τους, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, οι προαναφερόμενοι επιβαίνοντας σε οχήματα κινούνταν σε περιοχές των Σερρών και της Καβάλας, όπου διέπρατταν διαρρήξεις και κλοπές από σταθμευμένα οχήματα, κυρίως σε παραλιακές περιοχές και κοιμητήρια.

Μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν οι δύο από τους ημεδαπούς να επιβαίνουν σε όχημα προχθές (19 Νοεμβρίου 2022) το μεσημέρι, όπου νωρίτερα είχαν διαπράξει διάρρηξη οχήματος σε περιοχή της Καβάλας.

 https://epiloges.tv

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.