Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Σέρρες : Ρατκίδου και Στεφάνου οι εκπρόσωποι των δασκάλων στο υπηρεσιακο συμβούλιο

 


 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη των εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στην Α/ΘΜΙΑ εκπαίδευση .Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου .Αλλα μέσα από τις προσωπικές σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης )  ο κ Στεφάνου και η κ Ρατκίδου έκαναν γνωστό οτι εκλέγονται

Διαβάστε τα ευχαριστήρια μηνύματα τους

 

 ΦΩΤΕΙΝΗ ΡΑΤΚΙΔΟΥ

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους/ες τους/τις συναδέλφους/ισσες που με την ψήφο τους με εξέλεξαν αιρετό στο ΠΥΣΠΕ Σερρών και αναπληρωτρια αιρετό τη Γερακη Ακριβή, με το ψηφοδέλτιο του Αυτόνομου Δικτύου Εκπαιδευτικών!
Ευχαριστώ τα μέλη της παράταξης μου για τον αγώνα τους και τη δυναμική τους παρουσία σε αυτή την προσπάθεια που μόνο αντίπαλο είχε την παραπληροφόρηση και τον εκφοβισμό των συναδέλφων από όσους απαξιώνουν το θεσμό του αιρετου.
 
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συναδέλφους/σσες που για ακόμη μια φορά με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν αιρετό μέλος στο ΠΥΣΠΕ Σερρών.Υπόσχομαι να είμαι αιρετός όλων των συναδέλφων! Εκλέγονται Στεφάνου Πασχάλης ΔΑΚΕ Ρατκίδου Φωτεινή Αυτόνομο Δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.