Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Υποψήφιος δήμαρχος , μέχρι να πάρει καρέκλα ????

 


 

 

 

Βροχερός ο καιρός σήμερα , αντε να πούμε και ένα παραμύθι για να περάσει η ώρα 

 Πάντα η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες  για να κερδίσεις   ,αρκεί να τις εκμεταλλεύεσαι σωστά. Όπως με πληροφορεί ο σμπίρος , παράγοντας σε κάποιο εκ των 7 δήμων της ΠΕ Σερρών(γιατί στο SERRAISTAN έχουμε πληθώρα από αυτό το είδος ) .Βλέπει τις επερχόμενες αυτοδιοικητικες εκλογές ως ευκαιρία για να κατακτήσει τον στόχο που έχει βάλει και δεν είναι άλλος από την καρέκλα του προέδρου σε μεγάλο δημόσιο οργανισμό. Τι έκανε λοιπόν ?? άρχισε να διαρρέει οτι σκέφτεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος κόντρα στον τωρινό δήμαρχο που είναι εκ των εκλεκτών στελεχών της γαλάζιας πολυκατοικίας ( η επανεκλογή ,του οποίου  είναι ζήτημα τιμής για την τοπική ΝΔ) .

Το δόλωμα έπεσε και κάποιοι τσίμπησαν και αναζητούν τον τρόπο που θα τον πείσουν να αποσυρθεί .Και εδω μπαίνουν οι φίλοι και γνωστοί του φερόμενου υποψηφίου .Που διαβεβαιώνουν οτι μπορούν να τον πείσουν να αποσυρθεί .Άλλα θα πρέπει να πάρει και ένα παράσημο αναγνώρισης για την προσφορά του στην γαλάζια πολυκατοικία 

Τέλος παραμυθιού

Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική  και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.