Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Σύριζα Σερρών : Ο υπουργός ήταν αδιάβαστος


 

 

 

 Στις Σέρρες βρέθηκε την Παρασκευη 25 Νοεμβρίου 2022 ο πρώην υπουργός υγείας κ Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος επισκέφθηκε το νοσοκομείο Σερρών όπου είχε και συνάντηση με εκπροσώπους του ιατρικού , νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού . Κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του ο κ Ξανθός ο οποίος είχε ενημερωθεί από τον διοικητή κ Φαρμάκη για τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ( παρά τις 30 προσλήψεις που έγιναν ). Έσπευσε να κατηγορήσει την κυβέρνηση για διορισμούς με το σταγονόμετρο και εγκατάλειψη του ΕΣΥ. Κάπου εκεί παρενέβη ο πρόεδρος των εργαζομένων κ Αγοραστός ο οποίος θύμισε στον κ Ξανθό οτι στα 4,5 χρόνια της κυβέρνησης Συριζα- ΑΝΕΛ ( υπουργός ήταν ) δεν έγινε ούτε μια πρόσληψη στο νοσοκομείο Σερρών . Ο  κ Ξανθός πήγε να απαντήσει στον πρόεδρο αλλά για καλή του τύχη παρενέβη ο πρώην διοικητής κ Ματάκος ο οποίος επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του κ Αγοραστού . Λέγοντας οτι είχαν προγραμματιστεί 13 προσλήψεις αλλά λόγω γραφειοκρατίας δεν υλοποιήθηκαν ποτέ. 

Να ξεπεράσουμε οτι ως πρώην υπουργός θα έπρεπε  να το γνωρίζει , ο βουλευτής κ Αβραμάκης  και ο πρώην υποψήφιος βουλευτής κ Καρπουχτσής που βρισκόταν στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή που έφτασε στις Σέρρες  .Δεν φρόντισαν να στείλουν ένα ενημερωτικό σημείωμα για τα πεπραγμένα του Σύριζα στο νοσοκομείο Σερρών ???? Εκτός αν δεν το γνώριζαν και οι ίδιοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.