Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Σιντικής : Το καραβάνι προχωρά...


 

 

 

 

Ο δήμος που οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές θα έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι αυτός της Σιντικής.11 μήνες προ των εκλογών και 9 πριν το πρωτοδικείο ( μην ξεχνάμε οτι για να είναι κάποιος υποψήφιος δήμαρχος θα πρέπει να καταθέσει και ψηφοδέλτιο ) έχουμε 1+ 5  ( Δομουχτσίδης, Τάτσιος, Μουμτζίδης, Αβράμης, Παναγιωτίδης, Καχπάνης ) υποψηφίους δημάρχους .

Από τους 6 υποψηφίους  , αυτοί που πείθουν ( με τα σημερινά δεδομένα ) οτι θα φτάσουν στην κάλπη είναι ο δήμαρχος Φώτης Δομουχτσίδης ο Γιώργος Τάτσιος και πιθανόν ο κ Ιωσήφ Παναγιωτίδης ( που ήταν υποψήφιος και το 2019 ) .

Το μόνο ¨¨φρέσκο ¨¨ πρόσωπο εκ των 6 είναι ο κ Τάτσιος καθώς όλοι οι υπόλοιποι έχουν ( άλλος μικρότερη άλλος μεγαλύτερη ) παρουσία στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ .Και μάλιστα κάποιοι είχαν και  παρουσία σε θέσεις ευθύνης .Οπότε έβαλαν ή έβγαλαν λιθαράκια στο οικοδόμημα που λέγεται δήμος Σιντικής .

Δεν ξέρουμε αν φταίει που η υποψηφιότητα του κ Τάτσιου ταράζει τα ( εδώ και πολλά χρόνια ) ¨λιμνάζοντα νερά της αυτοδιοικητικής Ιερουσαλήμ . Δεν ξέρω αν κάποιοι φοβούνται οτι τους οδηγεί στην πολιτική συνταξιοδότηση ή το ότι αιφνιδιάστηκαν γιατί δείχνει να ήταν έτοιμος από καιρό καταθέτοντας ¨¨πρότασης κυβέρνησης¨¨ .Που κινείται σε μια διαφορετική κατεύθυνση από τα όσα έχουν ακουστεί στα 12 χρόνια που υφίσταται ο Καλλικρατικος δήμος

Πάντως οι περισσότεροι εκ των συνυποψηφίων του , έχουν εγκαταλείψει την κριτική στην δημοτική αρχή και ασχολούνται με το τι λεει και τι πράττει ο κ Τάτσιος .Σε σημείο που σε μερίδα δημοτών έχει αρχίσει να δημιουργείται η απορία μήπως  είναι ο δήμαρχος .

Όπως με πληροφορεί ο σμπίρος ο υποψήφιος δήμαρχος παρά τις εισηγήσεις των συνεργατών του δεν πρόκειται να ¨¨σηκώσει ¨¨ το γάντι των προκλήσεων και των ( πολλές φορές ) ¨΄χτυπημάτων ¨¨ κάτω από την ζώνη. Καθώς επαναλαμβάνει συνεχώς οτι ο στόχος και ο φάρος είναι η επόμενη μέρα στην Σιντικη .Η ΑΛΛΑΓΗ έρχεται και απαιτείται δουλειά και προσήλωση και ουδεις μπορεί να σταθεί εμπόδιο .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.