Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Το Μαξίμου έχει παραγγείλει δημοσκοπήσεις για τις… Περιφέρειες!

 


Δημοσκοπήσεις και μάλιστα σε αρκετές περιφέρειες και με μεγάλα δείγματα μαθαίνω ότι έχει παραγγείλει το Μέγαρο Μαξίμου, με τη ρητή εντολή, μάλιστα, να έχουν παραδοθεί στις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου.

Προφανώς θα τις παραλάβει ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρής Λιβάνιος, ο οποίος είναι ο σταθερός αναλυτής των δημοσκοπήσεων και σίγουρα έχει δώσει τα προς διερεύνηση σημεία S.O.S των ερευνών. Τώρα, γιατί θέλουν να τις έχουν στα χέρια τους στις αρχές Δεκεμβρίου, θα σας γελάσω.

Η σκέψη οδηγείται μοιραία στην εσάνς των εκλογών που μύρισε στην ατμόσφαιρα ο πρωθυπουργός στην Καλλιθέα το προηγούμενο Σάββατο. Προσκρούει, όμως, σε αυτό που είχε πει λίγες μέρες πριν από την Πάτρα, αλλά μπορεί και να ταιριάζει με όσα άφησε να εννοηθούν στο Λονδίνο.

Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι ότι απλώς έχουν αρχίσει και αντιλαμβάνονται στο Μαξίμου ότι αυτή η ιστορία δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ και πρέπει να ληφθούν αποφάσεις, πριν το τέλος του χρόνου.

Γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εκλογές, θα γίνουν το 2023. Η "λεπτομέρεια" που λείπει για να συμπληρωθεί η εικόνα είναι το πότε!!

 https://www.ieidiseis.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.