Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Πολιτικά Εκτεθειμένος και ανενημέρωτος ο αντιδήμαρχος


 

 

 

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Μαρίας Ναβαλη ο αντιδήμαρχος κ Χρυσανθίδης , με αφορμη την ακύρωση του διορισμού του ως μέλος της οικονομικής επιτροπής. Ο κ Χρυσανθίδης υπεραμύνθηκε την ορθότητας του διορισμου του και έκανε γνωστό  οτι θα υπάρξει προσφυγή κατά της ακυρωτικής απόφασης στην επιτροπή του άρθρου 152.Ενώ στην ερώτηση της κ Νάβαλη για την εγκυρότητα των αποφάσεων που ελήφθησαν στην επιτροπή με την συμμετοχή του , δεν το ξεκαθάρισε  λέγοντας οτι πιθανόν κάποιες να ακυρωθούν και κάποιες να είναι νόμιμες . Μετα από λίγες ώρες την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα του δήμου υπήρξε γνωστοποίηση της κατεπείγουσας συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής .Η οποία σήμερα 7 Νοεμβρίου επι της ουσίας έκανε δεκτή την ακυρωτική απόφαση της αποκεντρωμένης , αφού συνεδρίασε  και  επικαιροποίησε  μέρος των αποφάσεων που είχαν ληφθεί με την συμμετοχή του κ Χρυσανθιδη.

Οποτε ο αντιδήμαρχος στην συνέντευξη ήταν και ανενημέρωτος αφού δεν γνώρισε οτι θα υπάρξει συνεδρίαση. Και φυσικά πολιτικά εκτεθειμένος αφού τα όσα είπε απέχουν παρασαγγας από το τι έπραξε η δημοτική αρχή

1 σχόλιο:

  1. Εννοείται ότι ο επικεφαλής της Νομικής υπηρεσίας του δήμου ότι είναι άριστα καταρτισμένος και ειδικός σε θέματα αυτοδιοίκησης?
    Και αυτός είναι και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.
    Κατιρτζόγλου Βασίλης ονομάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.