Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Επιμελώς .... Συμμαχουν με την ήττα

 


 

 Τρια χρόνια παίζουν μόνοι και όμως καταφέρνουν να βάζουν τα αυτογκόλ το ένα μετά το άλλο μου ψιθύρισε ο σμπίρος κάνοντας  ταμείο στα τρία χρόνια της Συμμαχιας Σερραίων στο τιμόνι του δήμου Σερρών. Σκέψου να εμφανιστεί και κάποιος σοβαρός αντίπαλος τι έχει να γίνει .

Γιατί όπως αποδεικνύεται κανένα εκ των πολλών λαθών τους δεν έχει γίνει μάθημα , αφού κάθε φορά επανέρχονται και μας εκπλήσσουν δυσάρεστα. Βέβαια οταν φτιάχνεις ομάδα συμβούλων ( οχι των υποψηφίων και εκλεγμένων αλλα των άλλων του επικοινωνιακού επιτελείου ) με κριτήριο το ποιος θα είναι περισσότερο ευχάριστος και όχι χρήσιμος αυτά παθαίνεις. Για να μην ανοίξουμε το θέμα οτι αρκετοί εξ αυτών σε πολέμησαν προ των εκλογών 

Συνεχίζεται 

2 σχόλια:

  1. Παρακαλώ τον Θεό μη βρεθεί άξιος αντίπαλος. Έχουμε χάσει. Δυστυχώς δεν έχουμε κάνει τίποτα. Όπως τα λέτε είναι όλοι οι σύμβουλοι εκλεγμένοι και μη παντελώς αδιάφοροι. Μόνο το προσωπικό τους συμφέρον και ο Σταυρός. Αυτή είναι η αλήθεια. Κρίμα για τον Αλέκο που είναι άξιος άνθρωπος και κάθε μέρα φωνάζει κάντε δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύντομα θα αναθεωρήσεις το κρίμα για τον Αλέκο είναι άξιος άνθρωπος. Επέλεξε την αυλή του με ανθρώπους ανίκανους και επικίνδυνους. Υπομονή. ας βγάλει καμιά δεκαριά selfi να πετύχει καμία αυθόρμητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.