Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Σιντικής : Ο Στάθης Ζαπρίδης........... ¨¨Συμμάχησ娨¨ με Γιώργο Τάτσιο


 

 

 

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ της Σιντικής. Που έφεραν τον επί σειρά ετών αντιδήμαρχο και στενό συνεργάτη του δημάρχου Φώτη Δομουχτσίδη . Να προσχωρεί στην παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Τάτσιου 

Η ανακοίνωση της παράταξης ΝΙΚΗ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

Ο Στάθης Ζαπριδης κατάγεται από την Κερκίνη και είναι απόφοιτος του Τμήματος Έργων Υποδομής - Δομικών Εργων του ΤΕΙ Σερρών. Εργάστηκε ως υπάλληλος του ΟΣΕ και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ποροιων. Δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας αγροτικών προϊόντων.
Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς διετέλεσε πρόεδρος στα Δημοτικά θερμοκήπια, στο ΚΑΠΗ Κερκίνης και στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κερκίνης καθώς και αντιπρόεδρος στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κερκινης. Διετελεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης και του νομικού προσώπου Πρόνοιας και Αγωγής Σιντικής.
Υπηρέτησε ως αντιδήμαρχος στον Δήμο Κερκίνης (2006-2007) και στον Δήμο Σιντικης (2014-2022). Στις εκλογικές αναμετρήσεις που προηγήθηκαν ήταν στις πρώτες προτιμήσεις του εκλογικού σώματος ως αποτέλεσμα της παραγωγικής του παρουσίας στην ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Κερκινης. Έχει αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για την καθημερινότητα του πολίτη κι ότι αγωνίζεται για την εύρεση λύσεων στα προβληματα που ταλανίζουν τους δημότες.
Συνέβαλε καθοριστικά στην ίδρυση και λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου και του εθελοντικού ανθρωπιστικού ιατρείου στην Ροδόπολη.
Τον Οκτώβριο του 2022 αποχώρησε από την νυν Δημοτική Αρχή δημοσιοποιώντας μια επιστολή/ΚΟΛΑΦΟ για τις αιτίες που οδήγησαν τον Δημο Σιντικής στον μαρασμό και στην αποσύνθεση.
Η εμπειρία και η αποτελεσματικότητα του Στάθη Ζαπριδη σε συνδυασμό με το αέρα αλλαγής της ΝΙΚΗΣ της Σιντικής που στοχεύει στην σύγχρονη και χρηστή διοίκηση είναι βέβαιο ότι θα αποβούν σε όφελος του Δήμου Σιντικής.
Καλωσορίζουμε τον Στάθη στην μεγάλη οικογένεια της ΝΙΚΗΣ της Σιντικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.