Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Φωτογραφε τραβα μια φωτογραφια

 


 

 Το ΑΣΕΠ είναι  η αρχή η οποία ελέγχει την νομιμότητα των προσλήψεων σε φορείς του δημοσίου ή που εποπτεύονται από το δημόσιο .


Όταν λοιπόν ένας φορέας θέλει να κάνει προσλήψεις αποστέλλει την προκήρυξη με τα προσόντα που απαιτεί να έχουν οι προς πρόσληψη και το ΑΣΕΠ μετά το πέρας του διαγωνισμού ελέγχει αν αυτοί που προσλήφθηκαν έχουν τα προσόντα που απαιτούσε η προκήρυξη .

 

Έστω λοιπόν οτι ένας φορέας θέλει να προσλάβει  έναν υπάλληλο αυξημένων εκπαιδευτικών προσόντων  . Αν στην προκήρυξη αναφέρεται οτι θα πρέπει να έχει πτυχίο Πανεπιστημίου, γνώση μιας ξένης γλώσσας και Η/Υ .Θα σπευσουν να κάνουν αιτηση εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες.

Αν όμως πέραν των παραπάνω προσόντων μπει ας πούμε οτι θα πρέπει ο προς πρόσληψη υπάλληλος να διαθέτει δίπλωμα πιλότου αεροπλάνου  και ελικοπτέρου και να μιλά και Σουαχιλι ?? Πόσοι θα κάνουν αίτηση  ???

Επομένως για τους νέους σήμερα  δεν φτάνουν οι σπουδές , πλέον χρειάζεται και ο κατάλληλος ¨΄φωτογράφος ¨¨ που θα τους ¨¨φτιάξει την φωτογραφία ""για να τρουπώσουν 



 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.