Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Σέρρες : Σφοδρη επίθεση Καρτερου σε Χατζηβασιλείου με πρωτοφανεις χαρακτηρισμους , ¨¨Παλαιοκομματικός Καλοχαιρέτας¨¨ , ¨¨νεόγερος ¨¨

 

 
 
 
 Έχει μια ¨¨αδυναμία ¨¨ στις προσωπικές επιθέσεις ο σύντροφος Μιχάλης Καρτερός
 
Μετά τον υπουργό υποδομών Κώστα Καραμανλή ( ο οποίος έχει δεχθεί πολλές φραστικές επιθέσεις από τον κ Καρτερο) στο στόχαστρο του γραμματέα της Σερραϊκής Συριζαιικης πολυκατοικίας . Μπαίνει και ο γαλάζιος βουλευτής κ Τάσος Χατζηβασιλείου . ο κ Καρτερος με αφορμή την ομιλία του βουλευτή , στην βουλή για το θέμα των πλειστηριασμών και των κόκκινων δανείων .Εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον κ Χατζηβασιλείου  τον οποίο αποκαλεί << πουλέν της Ντόρας και του Μητσοτακέικου,>> , << Ο νεόγερος Τάσος Χατζηβασιλείου, συνεταιράκι του γνωστού κορακιού Ανδρέα Πάτση, μιλά για λαϊκισμό και ξεδιάντροπα >> .<<ο παλαιοκοματικός Καλοχαιρέτας, (ο κατόπιν ενεργειών μου και αυτός) >>
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΚΑΡΤΕΡΟΥ  
 
«Κανείς δεν χαίρεται με εικόνες πλειστηριασμών. Αλλά φτάνει με την υποκρισία και το λαϊκισμό. Δεν είμαστε λωτοφάγοι. Επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ έγιναν πάνω από 25.000 πλειστηριασμοί. Ας είναι όλοι ειλικρινείς με τον εαυτό τους και τους πολίτες», τόνισε το πουλέν της Ντόρας και του Μητσοτακέικου, Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου, απευθυνόμενος στην Ολομέλεια της Βουλής,
Ο νεόγερος Τάσος Χατζηβασιλείου, συνεταιράκι του γνωστού κορακιού Ανδρέα Πάτση, μιλά για λαϊκισμό και ξεδιάντροπα ο ισχυρίζεται ότι υπήρξαν 25.000 πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας στην περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Οι άνθρωποι έχουν εθιστεί στο ψέμα ` και στη διαστρέβλωση.
Να το πούμε για να το εμπεδώσει, ο παλαιοκοματικός Καλοχαιρέτας, (ο κατόπιν ενεργειών μου και αυτός) Τάσος Χατζηβασιλείου.
Στην περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνθήκες ασφυκτικής μνημονιακής παρακολούθησης έδρασε κατά τρόπο προστατευτικό για την α’ κατοικία.
Σήμερα λοιπόν, που βρισκόμαστε εκτός μνημονίων, που οι Τράπεζες έχουν «εξυγιάνει τους ισολογισμούς τους;» και άρα δεν ισχύουν επιχειρήματα περί στήριξης της κεφαλαιακής τους επάρκειας, τίποτα δεν εμποδίζει ένα νέο κανονιστικό πλαίσιο που θα προστατεύει την πρώτη κατοικία και θα δίνει δυνατότητες βιώσιμων ρυθμίσεων και με δικαστικές εγγυήσεις. Τίποτα, εκτός από την απληστία και την αισχροκέρδεια των funds και των servicers και την υποταγή της κυβέρνησης Μητσοτάκη – ΝΔ, μαζί και του Τάσου Χατζηβασιλείου στις ορέξεις τους.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.