Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Κοίτα να μαθαίνεις : 24 λεπτά χωρίς έργο αλλά με πολύ όραμα και πολλές υποσχέσεις

 


 

 

 

Στην εκπομπή του     Γρηγόρη Θωματικου στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ  φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Βισαλτιας Αθανάσιος Μασλαρινος σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη για τα πεπραγμένα του στον δήμο. Στην αρχή της συνέντευξης ο δήμαρχος φρόντισε να μας προϊδεάσει για το τι θα ακούγαμε αφού έσπευσε να θυμίσει οτι τα δύο χρόνια της πανδημίας ήταν ¨¨μπλοκαρισμένοι ¨¨  και δεν μπόρεσαν να ¨¨τρέξουν ¨¨ τον προγραμματισμό πολλών έργων .

Στην συζήτηση που ακολούθησε ακούσαμε μια γενικόλογη αναφορά στην Αγροτική οδοποιία ( ότι έγιναν παρεμβάσεις ). Χωρις όμως να γίνει η παραμικρή αναφορά στην πρόταση του δήμου για έργα αγροτικής οδοποιίας στον δήμο του Αχινού το οποίο εξαιτίας λαθών και παραλείψεων του δήμου δεν εντάχθηκε στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του ΥΠΑΑΤ  .

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας τα οποία όμως υλοποιούνται από την περιφέρεια .Στα έργα του δικτύου ύδρευσης στην Νιγρίτα και Τερπνη που είναι έργο  που βρήκε έτοιμο από την δημοτική αρχή Δουβίτσα. Στα λουτρά Θερμων που σύντομα ( όπως είπε ) ολοκληρώνεται η παραχώρηση τους ( χωρίς να εξηγήσει γιατί υπήρξε αυτή η καθυστέρηση των τριών ετών ) . Αφήνοντας όμως το θέμα της αξιοποιήσης τους για το μέλλον καθώς όπως καταλάβαμε δεν υπάρχει πλάνο .

Όμως ο δήμαρχος φρόντισε να εξαγγείλει και μια σειρά έργων όπως κολυμβητήριο , πρόγραμμα εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων ,αξιοποιήση των αρχαιολογικών χώρων , τουριστική ανάπτυξη της περιοχής .

Αυτό δεν ήταν απολογισμός δημάρχου  ( που διοικεί τρία χρόνια ) αλλά προεκλογική ομιλία ενός νέου  υποψηφίου δημάρχου 

 

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.