Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Βισαλτίας : Με επιτυχια η «19η Γιορτή Τσίπουρου και ελιάς» του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης.


Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας τίμησε την «19η Γιορτή Τσίπουρου και ελιάς» που διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης. Μετά από απουσία δύο χρόνων, λόγω της πανδημίας, επανήλθε η καθιερωμένη γιορτή τσίπουρου, εμπλουτισμένη φέτος και με την ελιά.

Στο κέντρο πολιτισμού Τούμπας στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού, όπου πραγματοποιήθηκε η γιορτή, συμμετείχαν χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, του Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλακοπής, του Συλλόγου Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Τούμπας «Κύκλος & βήματα».  Στον κόσμο προσφέρθηκε τσίπουρο και συνοδευτικά εδέσματα και ακολούθησε γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Θοδωρής Βαδικόλιας και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας κ. Λεωνίδας Ψαρράς.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Γιάννη Νούλη και τα μέλη του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.