Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Η απορια της ημέρας : Μπορουν και χειρότερα ?????


 
 
 
 
Στη Μονή Εικοσιφοίνισσας στο Παγγαίο παραδόθηκε την Πέμπτη 29/9 το χειρόγραφο Ευαγγέλιο του 11ου αιώνα .
 
 Η επίσημη τελετή παράδοσης και παραλαβής του χειρογράφου από το Μουσείο της Βίβλου της Ουάσινγκτον, έγινε παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου ως εκπροσώπου του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου. Συνοδεύονταν από επιχειρηματίες από τις ΗΠΑ. 
 
Επίσης το παρον έδωσαν δήμαρχοι και αυτοδιοικητικοι από την ΠΕ Δράμας και Καβάλας .Ποιος απουσίαζε   ??????  ο δήμαρχος Αμφίπολης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του  .Θυμιζουμε οτι η Μονη βρίσκεται εντος των διοικητικων οριων του δήμου 
 
Ο λόγος της απουσίας ??? Την ίδια μέρα και ώρα είχε οριστεί συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου . Όταν λοιπόν συμβαίνει στην περιοχη σου ένα τόσο σημαντικό γεγονός και μάλιστα με πολύ υψηλές παρουσίες . Και ως δήμος  αδιαφορείς και το ¨¨αγνοείς ¨¨ επιδεικτικα .Τότε μάλλον κάτι γίνεται λάθος  εκει στο δήμο
 
 
Διαβάστε τι έγραψε  ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ Μελίτος
Στη Μονή Εικοσιφοίνισσας στο Παγγαίο παραδόθηκε σήμερα το χειρόγραφο Ευαγγέλιο του 11ου αιώνα παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου .
Μια εκδήλωση εντός των διοικητικών Ορίων του Δήμου Αμφιπολης , με απουσία για μια ακόμη φορά του Δήμου Αμφιπολης!!!!
Απεναντίας την ιδια ώρα και μέρα ορίστηκε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου .
Καμία ενημέρωση στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου , καμία εκπροσώπηση .
Είναι πραγματικά λυπηρό, έχουμε την ευλογία να έχουμε στα διοικητικά μας όρια το αρχαιότερο μοναστήρι της Ευρώπης , να συμβαίνει μια σημαντική εκδήλωση για την επιστροφή των κλεμμένων κειμηλίων ( από την Βουλγαρική κατοχή )να έχουμε σημαντικες επισκέψεις ακόμη και από την Αμερικη … και να είμαστε παγερά αδιάφοροι!!!!
Ειλικρινά ,Δεν έχω λόγια ….
Δεν νομίζω ότι μπορούσε να φανταστεί κανείς αυτόν τον ξεπεσμό και τον ευτελισμό του Δήμου . Δεν είναι δυνατόν να γινόμαστε ρεζίλι στην ευρύτερη περιοχή με αυτόν τον τρόπο . Ο θρησκευτικός τουρισμός στον Δήμο μας , περνά απαρατήρητος ; Με αυτόν τον τρόπο θα τον χρησιμοποιήσουμε ως μοχλό αναπτυξης της περιοχής ;;; Αυτή είναι η προβολή και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας ; Αυτα λέγατε και προεκλογικά ;Πραγματικά κ.συνάδελφοι της πλειοψηφίας έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης και εσείς . Και κυρίως άνθρωποι που υπηρέτησαν την τοπική αυτοδιοίκηση από υψηλά πόστα και ο κόσμος βασίστηκε σε σας !!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.