Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Η απορια της ημέρας : Μήπως ...... ¨¨¨ πιάστηκαν αδιάβαστοι ¨¨¨¨¨¨ ????


 

 

 

 

Τα βέλη τους κατά του δημάρχου Εμμανουήλ Παππα Δημήτρη Νότα . Εξαπέλυσαν οι κκ Αρναούτογλου, Κετσετζης και Τσουκαλος .Οι οποίοι κατηγόρησαν τον δήμαρχο οτι ολιγώρησε στο θέμα της εγκατάστασης του Φωτοβολταϊκού στο Μενοικιο. Καθώς μετά την απόφαση απαλλοτρίωσης από το δημόσιο ο δήμος και οι κοινότητες Νέου Σουλίου και Αγίου Πνεύματος έχασαν ένα περιουσιακό στοιχείο που είναι τα 4.000 στρέμματα. Επειδή όμως το θέμα ξαφνικά ¨¨έσβησε ¨¨ και τις τελευταίες 10 ημέρες υπάρχει σιγή ιχθύος . Ο σμπίρος προχώρησε σε μια δεύτερη ανάγνωση του ΦΕΚ . Μπας και δει για ποιο λόγο αυτή η αιφνίδια αφωνία .΄Λοιπόν στην σελίδα 7447 ( τευχος Δ 599 /21.09.2022

 Αναγράφεται



<< Στις εκτάσεις που απαλλοτριώνονται προβάλλει δικαιώματα κυριότητας ο φερόμενος ιδιοκτήτης των απαλλοτριούμενων ακινήτων, όπως εμφανίζονται στον αντίστοιχο κτηματολογικό πίνακα (Δήμος Εμμανουήλ Παππά) >> 

Αν διαβάζουμε σωστά λοιπόν ο δήμος και οι δύο κοινότητες διατηρούν τα δικαιώματα κυριότητας των εκτάσεων .Επομένως οι ισχυρισμοί των τριών αυτοδιοικητικών καταρρίπτονται .Να περιμένουμε να ακούσουμε το συγνώμη λάθος ( γιατι κάποιοι ζητούσαν την παραίτηση του δημάρχου , αλλού ακούστηκε κάτι για παράβαση καθήκοντος ).Η το αφήνουν να περάσει ετοιμάζοντας ( μέχρι να ξεχαστεί )το επόμενο αφήγημα αντιπολίτευσης στον δήμαρχο ????

ΥΓ : Και αντε ο κ Αρναούτογλου είναι φρέσκος στην αυτοδιοίκηση .Αλλα ο κ Κετσετζης  και ο κ Τσουκαλος με μακρά παρουσία στην αυτοδιοίκηση και σε θέσεις ευθύνης . Δικαιολογείται τέτοια παράλειψη ???  

4 σχόλια:

  1. Τόσες μέρες γράφετε ανοησίες εκφέροντες κρίσεις για την μία ή την άλλη παράγραφο του διατάγματος της απαλλοτρίωσης.
    Σήμερα ψέγετε παλαιούς και νέους αυτοδιοικητικούς.
    Έσείς έχετε την υποδομή να διαβάσετε ένα τέτοιο έγγραφο;
    Αφήστε επομένως τις εξυπνάδες, στο τι δεν κατανόησε ο κ. Τσούκαλος ή ο κ. Αρναούτογλου και βράστε στο ζουμί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΊΩΣΗΣ , ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΣΑΣ Ο ΝΟΤΑΣ ΟΕΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν συμβουλεύεστε έναν νομικό για να σας εξηγήσει το συγκεκριμένο ΦΕΚ???? Ποιο είναι το παιχνίδι που παίζεται????? Και αφού μεμφεσσαι αυτούς που υποστηρίζουν το διαφορετικό από αυτά που γράφεται γιατί κρατάτε την ανωνυμία στο άρθρο αας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να ξέρουμε τι λέμε
    <> Όπου ιδιοκτήτης είναι τα δύο χωριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.