Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Οι Συμμαχοι ..ξεκινουν την προεκλογικη εκστρατεία


 

 

 

 

 Ανοιχτή εκδήλωση στα τέλη του μήνα θα πραγματοποιήσει η παράταξη του δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη . Οπου πέρα του απολογισμού του έργου των τριών χρόνων , ο κ Χρυσάφης θα ανακοινώσει την εκ νέου υποψηφιότητα του για τον δημαρχιακό θώκο . Πιθανόν να υπάρξουν και κάποιες ανακοινώσεις νέων υποψηφίων.

Βέβαια ο σμπίρος δεν άντεξε και την είπε την κακία του. Αφού παρατήρησε οτι η εκδήλωση είναι copy paste  της εκδήλωσης που διοργάνωσε στις 10 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Κωνσταντινος Ζέρβας ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του .

Μα με τόσα φωτεινά μυαλά στο επικοινωνιακό επιτελείο κ Δήμαρχε και ένας να μην μπορεί να σκεφθεί κάτι πρωτότυπο και να ξεπατικώνουν οτι κάνουν οι υπόλοιποι δήμαρχοι ανα την Ελλάδα ???

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή όλες αυτές οι προλήψεις, οι απευθείας αναθέσεις, οι φιέστες και τα πανηγύρια ήταν εκτός προεκλογικής διαδικασίας. Τι μας περιμένει βοήθεια γειτόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.