Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Απόλλων Παραλιμνίου : Ραντεβού με την ιστορία


Την ευκαιρία να γράψει ιστορία έχει σήμερα ο Απόλλων Παραλιμνίου , που αγωνίζεται για το κύπελλο Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ιωνικό Ιωνίας .Το συγκρότημα του Νίκου Καραμπετάκη αν ξεπεράσει το εμπόδιο των γηπεδούχων θα βρεθεί στους 16 του κυπέλλου Ελλάδος γράφοντας την μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου . Οι γηπεδούχοι
που συμμετέχουν για πρώτη φορά στη διοργάνωση και είναι η μοναδική ομάδα του θεσμού που αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα. Παίζει στην Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας . Την περσινή σεζόν τερμάτισε 2η στο οικείο πρωτάθλημα, ενώ κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΜ επικρατώντας με 4-0 του Ορφέα Σουρωτής. Στους προηγούμενους τρεις γύρους της διοργάνωσης απέκλεισε κατά σειρά την ΑΕ Καλαμπακίου (ΕΠΣ Δράμας) με 4-0 εκτός έδρας, τον Αστέρα Τριποτάμου (ΕΠΣ Ημαθίας) με 3-0 εκτός έδρας και τον Διαγόρα Βραχνεΐκων (ΕΠΣ Ηλείας) με 1-0 εντός έδρας.

 

Ο Απόλλων Παραλιμνίου, στο Κύπελλο απέκλεισε αρχικά τον Παναργειακό με εκτός έδρας επιβλητική νίκη με 4-0 και στην συνέχεια τον Αστέρα Πετριτή στα πέναλτι με 4-2 έπειτα από ένα στείρο 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.