Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Κώστας Καραμανλής : Οι Έλληνες ξέρουμε να λέμε τα μεγάλα «Όχι» όταν πρέπει

 

O υπουργός υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα έδωσε το δικό του μήνυμα για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου :
 
Είχα την τιμή να εκπροσωπήσω την Ελληνική Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη των Σερρών.
Η πατρίδα μας σήμερα τιμά την μνήμη όσων υπερασπίστηκαν το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας και της ακεραιότητας των συνόρων μας.
Η σπουδαία αυτή επέτειος θα μας θυμίζει πάντοτε ότι οι Έλληνες ξέρουμε να λέμε τα μεγάλα «Όχι» όταν πρέπει. Όταν το διακύβευμα είναι αρχές, αξίες και ιδανικά που είναι ταυτόσημα με το Έθνος μας, όπως η ελευθερία και η υπεράσπιση της πατρίδας μας.
Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν και όσοι σήμερα απειλούν και επιβουλεύονται την χώρα μας.
Θα μας βρουν απέναντι τους ενωμένους και ισχυρούς.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα ισχυρή και αυτοδύναμη που δεν δέχεται ούτε απειλές, ούτε αμφισβήτηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων.
Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.