Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Μια απάντηση που δικαιώνει τον Γιώργο Νυχτοπάτη


 

 

 

 

 

 

Με δελτίο τύπου οι δημοτικοί σύμβουλοι της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ Σερραίων απαντούν στα όσα είπε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Νυχτοπάτης στην εκπομπή της Μαρίας Ναβαλη .Ο οποίος έκανε λόγο για μηδενικό έργο της δημοτικής αρχής Αγγελίδη στα χωρια .

 Διαβάζοντας λοιπόν το δελτίο τύπου . Έχω την αίσθηση οτι μάλλον δικαιώνουν τον κ Νυχτοπάτη 

 Γιατι :

1ον

Από τα 30 εκατ  κοντά στα 20 διατέθηκαν σε 5 χωριά , 12,5 εκατ σε Σκούταρι και Μητρουσι , 2,8 εκατ στην Κάτω Καμήλα , κοντά στα 2 εκατ στο Χιονοχώρι ( που δεν είναι καν χωριό  ) και 2,3 εκατ στην  Οινουσα. Δηλαδή στα υπόλοιπα 21 χωριά διατέθηκαν σε 9 χρόνια για έργα 10 εκατ . Δηλαδή 1 εκατ ετησίως ή 50.000 ευρω ανα χωριό . Και ούτε αυτό ισχύει διότι βλέπουμε οτι από τα 26 χωριά δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για κάποιο έργο στα παρακάτω

Άγιος Ιωάννης , Μετόχι ,Ξηρότοπο , Επταμυλοι ,Λευκώνα  ,  Καλών Δένδρων Χριστος , Αγία Ελένη ,  Βαμβακούσσα , Πεπονιά 

 Αν λοιπόν υπερηφανεύεσαι οτι σε 9 χρόνια σε 10 χωριά δεν έκανες ούτε ένα έργο και σε άλλα δέκα έδωσες  περίπου από 50.000 ευρω το χρόνο .Μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά. Mια ματια στα αποτελέσματα των εκλογών του 2019 ίσως τους βοηθήσει να καταλάβουν πόσο εκτίμησαν οι δημότες το μεγάλο ( κατ αυτούς έργο )

ΥΓ : Μπορούν να απαντήσουν σε δύο απλά ερωτήματα . Πόσα χιλιόμετρα άσφαλτο έριξαν στο οδικό δίκτυο των χωριών .Και πόσες παιδικές χαρές έφτιαξαν 


2 σχόλια:

  1. Εσας ποιος σας όρισε ως blog που είστε, να κάνετε κριτική στην ανακοίνωση της κάθε παράταξης, με ποιες γνώσεις και ποια εμπειρία, η οποία μπορεί και να θεωρηθεί και υποβαλλόμενη?
    Τι είστε τελικά?
    Το πλυντήριο της δημοτικής αρχής και του Νυκτοπάτη?
    Να δημοσιευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχολιάζοντας το παραπάνω σχόλιο συμφωνώ απόλυτα.
    Μήπως και τα έργα της Δημοτικής Πρωτοβουλίας δεν τα παρουσιάζεις σαν τωρινά; Διαφορετικά θα ήξερες ότι και οι παιδικές χαρές δρομολογήθηκαν από την προηγούμενη δημοτική αρχή και γίνονται με καθυστέρηση 3 χρόνων. ¨οσο για τις ασφαλτοστρώσεις θα πρε΄πει να ξέρεις ότι 2.500.000,00 € ήταν της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.