Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Ηράκλειας : 2ο στάδιο σεμιναρίου απινιδωτή στο Γεφυρούδι



Μετά από αρκετό καιρό, μπορέσαμε και καταλήξαμε με τους υπεύθυνους του Ελληνικού Ανθρωπιστικού Συλλόγου «KIDS SAVE LIVES – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ», για την πραγματοποίηση του 2ου σταδίου του σεμιναρίου για τη χρήση απινιδωτή, αυτού δηλαδή με τη φυσική παρουσία τόσο των εκπαιδευτών όσο και των εκπαιδευομένων.
Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14-10-2022 στις 18:00’, στην Αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γεφυρουδίου.
Στο σεμινάριο μπορούν να έχουν συμμετοχή όλοι οι φίλες και οι φίλοι που παρακολούθησαν το 1ο στάδιο αλλά και όλοι -όσοι και όσες- δεν το παρακολούθησαν, θέλουν όμως να συμμετέχουν για πρώτη φορά στο 2ο στάδιο.
Μπορούν επίσης, να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και παιδιά, μεγαλύτερα των 10 ετών.
Φυσικά, μπορούν να συμμετάσχουν και οι φίλοι και οι φίλες από τα γειτονικά χωριά που συμμετείχαν στο 1ο στάδιο αλλά και όσοι και όσες νέοι και νέες φίλες μας επιθυμούν να το παρακολουθήσουν για πρώτη φορά.
Αν και η ημερομηνία έχει κατοχυρωθεί (14-10-2022), σύμφωνα με την πρακτική των εκπαιδευτών του KIDS SAVE LIVES, υπάρχει ένας ελάχιστος αριθμός σαράντα (40) επιβεβαιωμένων συμμετεχόντων, πέντε (5) ημέρες πριν την ημερομηνία του σεμιναρίου, ώστε να έχει νόημα η μετακίνηση του κλιμακίου των εκπαιδευτών.
Οπότε ας βάλουμε όλοι τα δυνατά μας, να καλέσουμε φίλους και γνωστούς που ενδιαφέρονται για το θέμα για να καλύψουμε όσο το δυνατόν πιο νωρίς το συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για επιπλέον ενημέρωση και αιτήσεις συμμετοχής: 6974656077.
Σημειώσεις:
1. Ενημερώνουμε -όσους και όσες δεν γνωρίζουν- πως το πρώτο στάδιο του σεμιναρίου (που λόγω των ιδιαιτεροτήτων της πανδημίας του COVID-19 έγινε από απόσταση μέσω υπολογιστών) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10-04-2022 ενώ δεκάδες άλλοι συνδημότες και συνδημότισσές μας το παρακολούθησαν από τον προσωπικό τους χώρο.
2. Για εσάς που θέλετε να ανατρέξετε σε επιπλέον πληροφορίες τόσο για το ίδιο το σεμινάριο όσο και για τα αποτελέσματα του 1ου σταδίου, υπάρχουν παλαιότερες δημοσιεύσεις στο προφίλ, τις οποίες μπορείτε να επισκεφθείτε:
-20-03-2022: Η απόφαση για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου.
-06-04-2022: Η λεπτομερής ανακοίνωση του 1ου σταδίου.
-11-04-2022: Ενημέρωση-Συμπεράσματα του online σεμιναρίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.