Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Ολα τα θαυματα κρατάνε τρεις ημέρες


 

 

 

 

 

Στις 99 χιλιάδες και κάτι έχει κολλήσει ο αριθμός όσων έχουν εμβολιαστεί με την α δόση  στην ΠΕ Σερρών . Αν δούμε και τον αριθμό όσων εμβολιάστηκαν με την β δόση ( 95.872 ) .Διαπιστώνουμε οτι 100.000 παρά κάτι είναι αυτοί που αποφάσισαν και εμβολιάστηκαν στην ΠΕ Σερρών και αυτος είναι ο τελικος αριθμός  . Η απογραφή έδειξε οτι είμαστε 151 και κάτι χιλιάδες . Δηλαδή 62.000 δεν έχουν εμβολιαστεί ( ούτε πρόκειται )  έστω με την πρώτη δόση .Αντε να βγάλουμε τους νέους και τα παιδιά , άντε και όσους νόσησαν .Έχουμε ένα ποσοστό 25% τουλάχιστον του πληθυσμού που είναι εκ πεποιθήσεως κατά των εμβολίων ( και δικαίωμα τους ) .

Γιατί τα γράφουμε ??? Μα γιατί αν δεν το προσέξατε την κατάσταση έχουν αποδεχθεί και όλοι αυτοί που βγαίναν  συχνα , πυκνα  και κουνούσαν το δάχτυλο στους πολίτες να εμβολιαστούν. Εδώ και κάτι μήνες έχετε ακούσει από τα χείλη κάποιου εκ των υπευθύνων την παραμικρή αναφορά στο θέμα ????

Έχουμε και εκλογές σε λίγες μήνες ......

Α ΔΟΣΗ   99.674

Β ΔΟΣΗ   95.872

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ   87.943

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.