Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Το ερώτημα της ημέρας : Δεν τα θέλουν ή δεν μπορούν ????


 

 

 

Σε γιοφύρι της Άρτας εξελίσσεται το θέμα της παραχώρησης από την ΕΤΑΔ στον δήμο Βισαλτίας των ιαματικών πηγών των Θερμών . Η διαδικασία ξεκίνησε το 2017 επι δημαρχίας Αγνής Δουβίτσα και προσφάτως στις αρχές του 2022 η δημοτική αρχή Μασλαρινου έκανε γνωστό οτι η διαδικασία σχεδόν ολοκληρώθηκε .Τον Μάιο μάλιστα ο δήμαρχος Αθανάσιος Μασλαρινος με δηλώσεις του είχε κάνει γνωστό οτι η διαδικασία ολοκληρώθηκε .Όμως κάπου μέσα στο καλοκαίρι σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου , έγινε γνωστό οτι η παραχώρηση έχει κολλήσει με υπαιτιότητα του δήμου .Τελικά τα θέλουν , ¨η δεν τα θέλουν ??? Ή απλα και να τα πάρουν δεν ξέρουν τι θα τα κάνουν ????

 Διαβάστε τι έγραψε για το θέμα ο κ Αναστάσιος Χριστοδούλου

 

Διανύουμε την δεύτερη τετραετία με τις ιαματικές πηγές σε εκκρεμότητα και δεν ολοκληρώνεται η παραχώρηση διότι δεν υπογράφει ο Δήμος.Ζηταμε επί τέλους μία απάντηση γιατί; Δεν έχουμε ετοιμότητα σχετική δεν ξέρουμε τι θά τά κάνουμε;Τι στην ευχή συμβαίνει; Κάποτε ρίχναμε την ευθύνη στην κεντρική κυβέρνηση, σήμερα είναι στο χέρι μας νά υπογράψουμε καί νά σχεδιάσουμε το μέλλον την ανάπτυξη του τόπου μας.Να γίνουμε τόπος προορισμού, να αναδείξουμε τα πολιτιστικά καί ιστορικά μνημεία τού Δήμου μας, νά δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας καί νά κρατήσουμε νέους ανθρώπους κοντά μας.Τι συμβαίνει καί κάθε φορά μας ξεδιπλώνουν προεκλογικά σχέδια γνωριμίες ετοιμότητα καί κατόπιν σιωπή.Υπουργοι όπως ο κ Πιτσιορλας και ο κ Καραμανλής δήλωσαν δημόσια την παραχώρηση και κάθε φορά ο Δήμος τούς διαψεύδει αφού δεν υπογράφει μία σύμβαση που σύμφωνα με τά λεγόμενα τους διαπραγματεύτηκαν οι ίδιοι καί την κάνανε καλύτερη.


 

2 σχόλια:

  1. Φούμαρα , απλά ο κόσμος πρέπει να διεκδικεί, όσο δεν αντιδράει , οι ημέρες κυλούν ήρεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον ο δήμος δεν το κινεί το θέμα , το έχει αφήσει. Μην ακούτε δικαιολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.