Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Υπάρχει και η παραίτηση


 

 

Τρεις φορές υποψήφιος δήμαρχος Σερρών ήταν ο Στέφανος Φωτιάδης .Με κορυφαία στιγμή το 2014 όταν έχασε την εκλογή ούτε για μια ..χούφτα ψήφους. Θήτευσε και στο πόστο του νομάρχη και για όσους δεν θυμούνται υπήρξε και δήμαρχος στον Καποδιστριακό δήμο Λευκώνα . Ο στενός του συνεργάτης ( για πολλά χρόνια ) Βασίλης Χρυσανθίδης στην δήλωση ανεξαρτητοποιήσης του , έδωσε θέλοντας ή μη ( ανακοινώνοντας οτι ο κ Φωτιάδης αποσύρεται )  πάσα στον πρώην νομάρχη να να τοποθετηθεί   κάνοντας γνωστές  τις προθέσεις του .Αντι αυτού  είδαμε μια αμήχανη αντίδραση όπου ναι μεν επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο κ Χρυσανθίδης , και έκανε λόγο οτι θα αναζητήσει  τον αντικαταστάτη του . Κάτι όμως που δεν έκανε τα τρία προηγούμενα χρόνια καθώς είναι γνωστό μετά το πέρας των εκλογών του 2019 οτι θα αποσυρόταν από την τοπική αυτοδιοίκηση .  Μάλιστα στην πρόσφατη συνεδρίαση μετά την δήλωση της κ Καλώτα ο κ Φωτιάδης φρόντισε να στείλει μήνυμα οτι θα παραμείνει μέχρι το τέλος της θητείας του παρόντος δημοτικού συμβουλίου δηλαδή τέλος του 2023 .Και το ερώτημα είναι ποιον υπηρετεί αυτή η επιμονή του για να μην πούμε εμμονή .Τις προσωπικές του πολιτικές φιλοδοξίες ???? ΟΧΙ από την στιγμή που δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στην αυτοδιοικηση  .    

 Δέχεται να είναι επικεφαλής σε μια παράταξη όπου πλέον θα παίζει το ρόλο του απουσιολογου μετρώντας τις αποχωρήσεις ??? 

Δέχεται να οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε διάλυση το δημιούργημα του ???

Στην πολιτική έχει ειπωθεί ( από πολλούς και πολλές φορές  ) οτι δεν είναι το θέμα το πως μπαίνεις άλλα το πως βγαίνεις )  .Με τα σημερινά δεδομένα και την παραμονή του ο κ Φωτιάδης επιλέγει να ¨΄σβήσει ¨¨ την μακρα και πετυχημένη διαδρομή του στην αυτοδιοίκηση .

Η παραίτηση του (  από το δημοτικό συμβούλιο )  και η επανασυγκρότηση της παράταξης του είναι η πλέον ενδεδειγμένη πολιτικά κίνηση αυτή τη στιγμή. Γιατί όπως είπε και ο Κοέλιο

Πνίγεσαι όχι αν πέσεις στο ποτάμι, αλλά αν παραμείνεις βυθισμένος σ’ αυτό.


 

1 σχόλιο:

  1. Η πρώτη εξήγηση είναι η εμμονική συμπεριφορά του και η κάκιστη εκτίμηση των καταστάσεων που τον οδήγησαν να χάσει τρεις συνεχόμενες φορές, όντας μονάχα ο ίδιος υπαίτιος.
    Η δεύτερη είναι να ολοκληρώσει το ντίλ με τον Χρυσάφη και ότι αυτό συνεπάγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.