Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Η απορία της ημέρας : Καταφέρατε να το χάσατε το έργο δήμαρχε ????


 

 

 

 

Απορρίφθηκε η προσφυγή του δήμου Βισαλτίας  για το έργο  Ασφαλτόστρωση και σύνδεση Δ.Δ. Δάφνης – Αχινού Δ.Ε. Αχινού .Το οποίο έργο  δεν εντάχθηκε για χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020.. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης αποκλειστική ευθύνη για την μη ένταξη του έργου φέρει ο δήμος καθώς όπως αναφέρεται η πρόταση στερείται ρεαλισμού στον υπολογισμό του προυπολογισμου , μη τεκμηρίωση του κόστους μεταφοράς ,εκπρόθεσμο αίτημα αδειοδότησης από την  αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων . Με λίγα λόγια ο φάκελος ήταν ελλειπης .

Όταν λοιπόν αδυνατεί ο δήμος και δεν μπορεί να συντάξει ένα φάκελο για να πάρει έτοιμο χρήμα για έργα .    Δεν μπορούν εκει στο δήμο Βισαλτίας να μιλούν για όραμα και μεγαλόπνοα σχέδια .

ΥΓ : Για την ιστορία να πούμε οτι στο πρόγραμμα εντάχθηκαν 194 έργα

3 σχόλια:

  1. Κανένα δελτίο τύπου , φυσικά και δεν το περιμέναμε , όταν για το παραμικρό βγάζουμε και ένα δελτίο τύπου και 100 φωτο. Πόσο πίσω θα πάμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα δελτία τυπου και οι φωτο βγαίνουν μόνο όταν κάνουμε μικροέργα για να τα προβάλλουμε πρός τα έξω. Τι περιμένεις να βγάλει κάποιο δελτίο τύπου που δεν τον συμφέρει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσοι σύμβουλοι είπαμε έχει ο δήμαρχος 10 ? Πολύ καλά αμειβόμενοι όλοι . Τι κάνουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.