Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Ώρα να ασχοληθείτε με τα σοβαρά



 

 

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία επιλογής οικογενειακού  ιατρού από τους πολίτες . Με μεγάλο αριθμό ιατρών να αρνείται να ενταχθεί . Θα απευθυνθούμε στους δύο Σερραίους βουλευτές της αντιπολίτευσης κκ Αβραμάκη και Μπούμπα . Τώρα που έχουν τελειώσει και οι εκδηλώσεις και τα πανηγύρια σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού ( επιμελώς μας ενημέρωναν και οι δύο για την παρουσία τους ) . Αν ένας  πολίτης του δήμου Σερρών ( πόλη και τα 26 χωριά ) θελήσει σήμερα να εγγραφεί δεν μπορεί 9 να βρει γιατρό που να ασκει το επαγελμα στα διοικητικά όρια του δήμου )γιατί μέχρι στιγμής έχουν ενταχθεί μόνο έξι γιατροί οι οποίοι έχουν καλύψει τον αριθμό που δικαιούνται . 

Με δεδομένο οτι σε σύνολο νομού έχουν ήδη εγγραφεί 77 οι οποίοι καλύπτουν το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού. Και επειδή σύντομα αρχίζει η υποχρεωτικότητα με την επιβολή ποινών .Πολλοί θα αναγκαστούν να επιλέξουν γιατρό που βρίσκεται στο Ροδολίβος ή στο Σιδηρόκαστρο ή στην Μαυροθαλασσα .   Θα μπει στον κόπο κάποιος εκ των δύο να κάνει μια ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό για το πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ????

1 σχόλιο:

  1. Δεν χρειάζεται να στεναχωρείτε τους Βουλευτές της αντιπολίτευσης, γιατί το έχει φροντίσει αυτό ο Υπουργός Υγείας κ.Πλεύρης. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, δήλωσε ότι δεν θα επιβληθεί η αύξηση στο κόστος συμμετοχής των εξετάσεων σε πολίτες περιοχών όπου υπάρχουν κενές θέσεις στο θεσμό του προσωπικού γιατρού. Γιατροί θα μπαίνουν συνεχώς στο σύστημα, δεν θα εφαρμοστεί η αύξηση της συμμετοχής μέχρι να υπάρχει επάρκεια γιατρών σε όλα τα σημεία» διευκρίνισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.