Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

ΚΕΔΗΣ : Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του Εργαστηρίου Δημιουργικής γραφής για ενήλικες

 
 
 
 
 
«Κωνσταντίνος Ξενάκης»-ΣΕΡΡΕΣ
Αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του Εργαστηρίου Δημιουργικής γραφής για ενήλικες: «Συνομιλώντας με το έργο του Κωνσταντίνου Ξενάκη».
Με σεβασμό στην προσπάθεια διοργάνωσης αξιόλογων πολιτιστιστικών εκδηλώσεων στις Σέρρες από συμπολίτες μας, αυτή την περίοδο, και θέλοντας να διευκολύνουμε την συμμετοχή των ενδιαφερομένων σε αυτές, το εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής θα υλοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και ώρα 10.30- 13.00, στον χώρο του Μουσείου.
Στο εργαστήρι απευθύνεται σ’ αυτούς που θέλουν να περάσουν ένα ευχάριστο πρωινό αντλώντας την έμπνευσή τους από το έργο του διακεκριμένου εικαστικού Κωνσταντίνου Ξενάκη.
Εμψυχώτρια: Αντωνία Θεοχαρίδου, εκπαιδευτικός, ΜΑ Δημ. γραφής.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 άτομα.
Απαιτείται προεγγραφή στα τηλ: 23210 58136 και 6978875062 (κα Κασσάνδρα), ώρες: 10.00-13.00 και 18.00-20.00, καθημερινά εκτός Τρίτης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Σας
περιμένουμε μ’ ένα τετράδιο κι ένα μολύβι, για ένα απόγευμα «με άλλες σκέψεις» στο μυαλό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.