Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Κοίτα να μαθαίνεις : Ο Δήμος έμεινε από καυσιμα


 
 
 
 
Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Αμφίπολης και πρώην δήμαρχος Κωστας Μελίτος . Εξαπολύει τα βέλη του προς την δημοτική αρχή την οποία κατηγορεί οτι έχει διαλύσει τις υπηρεσίες του δήμου. Λόγω της μη ολοκλήρωσης του διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων .Αρκετά μηχανήματα του δήμου ( απορριμματοφόρα ,  γκρέϊντερ ) έχουν ακινητοποιηθεί ενω τα υπόλοιπα χρησιμοποιούνται ελάχιστα .Με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να έχουν πνίξει τα χωρια. Ενω η κατάσταση στο αγροτικό δίκτυο του δήμου να είναι τραγική 
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΜΕΛΙΤΟΥ  
 
ΔΗΜΑΡΧΕ!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Εδώ και πολύ καιρό παρατηρούμε μια υπολειτουργία του Δήμου Αμφιπολης σε όλα τα επίπεδα .
Ξεκινώντας από την αρχη του έτους με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της σύνταξης -ψήφισης του προϋπολογισμού . Αυτό ήταν η αρχη της «τραγωδίας» που βιώνουμε σήμερα .
Βρισκόμαστε στις 21 Σεπτεμβρίου και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός προμήθειας των καυσίμων . Ο Δήμος δεν δύναται μα προμηθευτεί καύσιμα λόγω έλλειψης σύμβασης με Προμηθευτή. Αποτέλεσμα πλήρης ακινητοποίησης του Δήμου σήμερα , και υπολειτουργία όλο το καλοκαίρι που μας πέρασε .Τα σκουπίδια έχουν «πνίξει» όλα τα χωριά , τα βλέπουν οι δημότες καθημερινά . Υπάρχουν πάνω από 100 τόνοι σκουπίδια στους κάδους και είναι ορατός ο κίνδυνος για την δημόσια υγεία. Η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο , τα καταστήματα έχουν πρόβλημα λειτουργίας. Αναγκάζονται οι δημότες να μαζεύουν από τις γειτονιές τους τα σκουπίδια που σκορπίζουν τα αδέσποτα ζώα .
Στο αγροτικό δίκτυο επικρατεί ΧΑΟΣ!!!! Οι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι με τεράστια χαντάκια από τις βροχές . αυτες τις ημέρες γίνεται η συγκομιδή πράσινης ελιάς και αμυγδάλων. Η ταλαιπωρία που υφίστανται οι αγρότες είναι απίστευτη . Το χειρότερο όμως είναι ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος ατυχημάτων με τα μικρότερα τρακτέρ .
Αλλά ακόμη και να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός των καυσίμων , είναι άγνωστο κατά ποσό είναι λειτουργικά τα μηχανήματα που διαθέτει ο Δήμος .
Εν πάρει περίπτωση,η πολιτική ευθύνη γι αυτήν την κατάσταση ενός Διαλυμένου Δημου , που έχει να αντιμετωπίσει και την παράλογη εσωστρέφεια σας , έχει ονοματεπώνυμο .
Ειστε στον τέταρτο χρόνο της διοίκησης σας ,
ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ !!!!
Υ.Γ Με την Υπ αριθ. πρωτ.:17664/17-03-2022 (ΑΔΑ:ΩΔΒΖ46ΜΤΛ6-7ΥΩ) του Υπουργείου Εσωτερικών ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 78.000,00€ για την αύξηση της τιμής των καυσίμων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.