Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Δεν παραιτείται η Παρθένα Χαραλαμπίδου


 

 

 

 

 Εκτός Σερρών για το επόμενο χρονικό διάστημα ( για αρκετά μεγάλο μαθαίνω ) η δημοτική σύμβουλος Παρθένα Χαραλαμπίδου η οποία μετακόμισε προσωρινά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων , Μαθαίνω οτι εντός της παράταξης ( βέβαια ανεξαρτητοποιήθηκε ) έχει ανοίξει μια συζήτηση για το αν θα πρέπει να παραιτηθεί .Όπως με πληροφορεί ο σμπίρος η κ Χαραλαμπίδου δεν σκοπεύει να παραιτηθεί και θα εξαντλήσει την θητεία της μέχρι το τέλος του 2023 .Βέβαια ένα ερώτημα που τίθεται είναι αν θα ξανα είναι υποψήφια .Γιατι αν και η κ Χαραλαμπίδου ακολουθήσει την πορεία του κ Φωτιάδη . Τότε μάλλον θα δικαιώσει τον δήμαρχο που πρόσφατα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Προεξόφλησε οτι οι περισσότεροι εκ των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης δεν θα είναι παρόντες στην κούρσα των εκλογών του 2023

2 σχόλια:

  1. Πρωτότυπη θεματολογία.
    Σπιρτόζικη γραφή.
    Πρωτότυπο εύρημα ο μαρτυριάρης συνεργάτης.
    Κρατήστε ψηλά την σημαία της παραπολιτικής ενημέρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Θενια από την ώρα που επέλεξε να γίνει κάτοικος Αθηνών, για επαγγελματικούς λόγους φυσικά, θα πρεπει να ξεχάσει την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου, άρα θα πρεπει να παραιτηθεί και φυσικά να ξεχάσει ότι θα είναι υποψήφια βουλευτής, όπως και οποίος άλλος δεν έχει ζωή και μόνιμη σχέση με τον νομό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.