Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Η τελευταια ευκαιρια να σώσει την παρτίδα ο Στέφανος Φωτιάδης


 

 

 

Πεσμένος στο πολιτικό καναβάτσο βρίσκεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Σερρών Στέφανος Φωτιάδης . Πλέον το γνωρίζει και ο ίδιος καλύτερα από όλους ( παρά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου ) ότι δεν μπορεί να παίξει κανέναν απολύτως ρόλο στα δρώμενα του δήμου Σερρών . 

Αν θα ήθελε να  σηκωθεί όρθιος να να συνεχίσει την πορεία του στην υλοποιήση των όποιων πολιτικών στόχων. Θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες και αυτή είναι η εξη μια .Ορισμός άμεσα ημερομηνίας εκλογής ή επιλογής του διαδόχου στην παράταξη του .Η οποία όμως διαδικασία θα γίνει ..........

Εδω αρχίζουν τα δύσκολα  .... αφού απευθύνει κάλεσμα και στους υπόλοιπους της αντιπολίτευσης ( παράταξη Γκότση , Διάβαση Πεζών , Αριάδνη Παπαφωτιου και Θένια Χαραλαμπίδου ) όπως επίσης και στους αποχωρήσαντες ( από την παράταξη του  )Βασίλη Τερζή και Παναγιώτα Καλώτα .Η πρόταση του να γίνει στη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας για το πως θα κινηθεί η αντιπολίτευση . Ώστε να ξεκαθαρίσει και το τοπίο και εντός της παράταξης του ( ποιοι θα στηρίξουν την πρόταση του και ποιοι θα Συμμαχήσουν από τώρα )

Διαφορετικά ( και επειδή είπε οτι θα αποχωρήσει στις 31/12.2023)  θα βλέπουμε καθημερινά να επιβραβεύει την αποχώρηση του Βασίλη Χρυσανθίδη και την προσχώρηση του στην Συμμαχία. Αφου και όσοι απέμειναν στην παράταξη του δια της ψήφου τους θα συμπλέουν με την Συμμαχία Σερραίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.