Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΕ Σερρών : 7+7+ 9 υποψήφιοι δήμαρχοι

 


 

Ζεσταίνεται σιγά σιγά το κλίμα ενόψει των εκλογών  στην αυτοδιοίκηση .Ηδη αρκετοί έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να διεκδικήσουν κάποιον εκ των δημαρχιακών θώκων .

Ας καταγράψουμε τους μέχρι τώρα φερόμενους ως υποψηφίους στους 7 δήμους της ΠΕ Σερρών. Οι 7 εν ενεργεία θεωρούνται εκ νέου υποψήφιοι και θα τολμήσουμε να προσθέσουμε και τους 7 που θα προτείνει η Λαϊκή Συσπείρωση ( βλέπε ΚΚΕ )

Ας δουμε τους υπόλοιπους ανα δήμο  

 

 

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ 

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης πρώην δήμαρχος Κώστας Μελίτος , ο Γιώργος Γαλλος και προσφάτως ο Μπαχάρης Μπαχαρόπουλος .Ο κ Πετρίδης έχει ανακοινώσει οτι αποσύρεται

 

                               ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ 

Η Βανα Πλιάκου , ενω άγνωστο παραμένει τι θα πράξουν Τιμοθέα Ρακιτζη, Αλέξανδρος Βάκαλος και Αστέρης Δουβίτσας

                                ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

Ο πρώην δήμαρχος Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης και ο πρώην βουλευτης Μενέλαος Βλάχβεης

                            ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ

Μέχρι στιγμης δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα 

 

                         ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

Σωτήρης Αβράμης , Ιωσήφ Παναγιωτίδης και Γιώργος Τάτσιος .Ολγα Φυταγκουρίδου και Ζήσης Λουγγος αποσύρονται  

                                ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ 

Πολλοί ακούγονται επισήμως ουδεις . Στέφανος Φωτιάδης και Αντώνης Γεωργούλας αποσύρονται , ο Ηλίας Γκότσης θα είναι υποψήφιος άλλα ως δημοτικός σύμβουλος. Η Αριάδνη Παπαφωτιου θέλει άλλα δεν πείθει οτι μπορεί να ηγηθεί ψηφοδελτίου


 

1 σχόλιο:

  1. Καθόλου άγνωστο δεν είναι, Στο Δήμο Βισαλτίας υποψήφια, επικεφαλής πλατιάς δημοκρατικής συμπαράταξης, θα είναι η κ. ΤΙΜΟΘΕΑ ΡΑΚΙΤΖΗ, η οποία και θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές. Βέβαια δεν είνα σύζυγος ιατρού (τί προσόν κι αυτό, ΔΟΥΒΙΤΣΑ και ΠΛΙΑΚΟΥ με αυτό και μονο κάνουν καριέρα) αλλά έχει συνέπεια, εμπειρία, γνώση, ήθος, διάθεση για προσφορά. Για να σταματήσει το πάρτι διασπάθισης του δημοτικού χρήματος, το όργιο εξυπηρέτησης και βολέματος φίλων κι συγγενών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.