Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Βισαλτίας : Εκδήλωση μνήμης για την Μικρασιατική καταστροφή με ομιλητή τον Ιωαννη Μάζη


Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση μνήμης που διοργανώνει η τοπική μας Εκκλησία τιμώντας την επέτειο των 100χρόνων από την μικρασιατική καταστροφή το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας.
Κατ'αυτήν θα ομιλήσει ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ.Ιωάννης Μάζης με θέμα: "ΓEΩΠOΛITIKH ANAΛYΣH TOY MIKPAΣIATIKOY ZHTHMATOΣ KAI MAPTYPIEΣ ΔIEΘNΩN ΠAPAΓONTΩN ΓIA THN KATAΣTPOΦH THΣ ΣMYPNHΣ!"
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα προβληθεί επετειακό ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για την μικρασιατική καταστροφή.

 

2 σχόλια:

  1. Mπράβο στη Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης που 2 Σαββατοκύριακα κάνει αυτές τις ωραίες εκδηλώσεις, η πρώτη στις Σέρρες με τον κ. Σάββα Καλεντερίδη και ακολούθως συναυλία Αρετής Κετιμέ και αυτή στη Νιγριτα με ομιλιτή τον Ιωάννη Μάζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στη Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης για το έργο αυτό , η Αρετή ήταν υπέροχη στη συναυλία και ο κ. Καλεντερίδης στην ομιλία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.