Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Σέρρες : Της καθυστέρησης και της κακοτεχνίας

 


 

 

 

 

 

Είναι γνωστό πως εδώ και δύο μήνες ξεκίνησαν ξανά τα έργα πεζοδρόμησης της οδό Ερμού στο κέντρο της πόλης των Σερρών.

(Σ.Σ. τα οποία ήταν να ολοκληρωθούν τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά… «ντέφι να γίνει», είμαστε υπομονετικοί και ανεκτικοί ως… Σερραίοι)

Ένα πέρασμα να κάνει κάποιος και σε απόσταση λίγων δεκάδων μέτρων από το Δημαρχείο διαπιστώνει, προχειρότητες, κακοτεχνίες και αβλεψίες που μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνες για την σωματική ακεραιότητα των διερχόμενων πολιτών.

Ξεκινάμε:

Σωλήνα κομμένη (μάλλον σπασμένη) που εξέχει επικίνδυνα στο πεζοδρόμιο, καλύφθηκε πρόχειρα μάλλον από καταστηματάρχη που επιστράτευσε έναν σπασμένο διαχωριστικό κώνο (Η πρώτη φωτο είναι της Παρασκευής 16/9 η δεύτερη με την… κάλυψη της Δευτέρας 19/9)

Πιο κάτω πλάκες εγκαταλειμμένες χύδην στον δρόμο. Από την Παρασκευή μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας …κείτονταν χωρίς κανεις… αρμόδιος να ενδιαφερθεί να τις …συμμαζέψει.

Απέναντι στην κολόνα της ΔΕΔΔΗΕ εξέχουν τα καλώδια της γείωσης σε κοινή θέα

σ.σ. Θα μου πείτε θα το πιάσει κάποιος την ώρα της καταιγίδας για να τον χτυπήσει ο κεραυνός;;;

Θα σας απαντήσω ΟΧΙ!, γιατί την ώρα της καταιγίδας, όπως μας είπαν καταστηματάρχες, θα κοιτά να μην εγκλωβιστεί από τα νερά, μια και το φρεάτιο μπροστά στη οδο Ν.Βότση&Ερμου είναι εμφανώς γεμάτο χώματα, μάλιστα έχει αναπτυχθεί και η… χλωρίδα….. Αποτέλεσμα μια μικρή λίμνη κάθε φορά που …βρέχει!

Μικρά καθημερινά στραβά στο κέντρο της πόλης όχι σε… καμιά απομακρυσμένη συνοικία…

https://www.anexartitos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.