Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Το αποτέλεσμα των εκλογών του 2019 , συνωμοτεί υπέρ Χρυσαφη και το 2023

 


 

 

 

 

 

Το 2019 στην  αφετηρία των αυτοδιοικητικών εκλογών του  δήμου Σερρών . Πήραν θέση δυο νέες παρατάξεις ( Παπαφωτιου, Χρυσαφης ) και 4 παλιές ((Φωτιάδης , ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ , ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ και Λαϊκή Συσπείρωση ) .

Τα αποτελέσματα της α Κυριακής

Χρυσαφης 43,64%

Φωτιάδης 34,32%

Αραμπατζής  11,15%

Παπαφωτιου  4,94%

Διαβαση Πεζών 3%

Λαικη Συσπείρωση  2.94 %  

Τι έδειξε το αποτέλεσμα ?? Οτι οι δημότες ψήφισαν ανανέωση του πολιτικού προσωπικού της αυτοδιοίκησης στο δήμο Σερρών και αυτή την επιθυμία της ανανέωσης την εισέπραξε μόνο η παράταξη Χρυσαφη

Η παράταξη Φωτιάδη πήρε περίπου 800 ψήφους λιγότερους από ότι το 2014 .Και με τον πλέον σαφή τρόπο οι δημότες για 3η φορά έδειξαν οτι δεν τον κρίνουν κατάλληλο για δήμαρχο ( το αποτέλεσμα της κάλπης )

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ καταποντίστηκε .Αφου από το 29,47% του 2014  έπεσε στο 11, 15 % .

Η κ Παπαφωτιου αν και νεα υποψήφια και έχοντας την στήριξη του Σύριζα ( φανερη ή κρυφη ) δεν κατάφερε να περάσει ούτε το 5% το 1/4 περίπου της εκλογικης δύναμης του Σύριζα

Η ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ από το 8,07% του 2014 έπεσε στο 3%

Ενώ και η Λαϊκή Συσπείρωση έχασε το 1/4 της εκλογικής της δύναμης

Μπήκαμε στην τελική ευθεία των εκλογών του 2023 . Τι βλέπουμε απέναντι από την Συμαχια Σερραίων ???

Έναν συνασπισμό αυτοδιοικητικών , πρώην και νυν ( πασπαλισμένο και από φήμες για σύμπραξη και δυνάμεων της κεντρικής πολιτικής σκηνής )  οι οποίοι στις προηγούμενες εκλογές δεν πήραν το μήνυμα της κάλπης. Οτι ο λαός τους έκρινε ως  μη ικανούς για να διοικήσουν τον δήμο .

Τι άραγε θα είναι αυτό ( που πιστευουν ) οτι θα αλλάξει την άποψη των δημοτών - ψηφοφόρων και πιστεύουν οτι θα τους δώσουν μια δεύτερη , τρίτη ή τέταρτη ευκαιρία ( μην ξεχνάμε οτι κάποιοι έχουν κλείσει δεκαετίες θητείας στο δημοτικό συμβούλιο ).

Από την στιγμη που δεν αποφασίζουν να παραμερίσουν και επιμένουν πεισματικά να θέλουν να ηγηθουν και να διαμορφώσουν το αντίπαλο ( στην Συμμαχια Σερραίων ) στρατόπεδο.

Είναι βέβαιο με μαθηματική ακρίβεια οτι στρώνουν με ροδοπέταλα τον δρόμο για την επανεκλογή Χρυσάφη το 2023 και από την Α Κυριακη και με ποσοστο ¨¨εκρηκτικα μεγάλο ¨¨

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.