Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Όλοι ξέχασαν τον κυρ Αντώνη


 

 

 

 

 Σε πλήθος ονοματοδοσιων κτηρίων , πάρκων , πλατειών προχώρησε ο δήμος Σερρών . Ενώ και πολλά είναι ακόμη τα ονόματα Σερραιων που προτάθηκαν ώστε να τιμήσει ο δήμος με αυτή τη διαδικασία .Ενα όνομα που δεν ακούστηκε και δεν προτάθηκε από κανέναν είναι του εκλιπόντος αυτοδιοικητικου Αντώνη Αναστασιάδη . Φαίνεται οτι ο κυρ Αντώνης δεν υπήρξε ποτέ στη Σερραϊκή αυτοδιοίκηση .Τώρα δύο τινά πρέπει να συμβαίνουν .

Ή οι τωρινοί αυτοδιοικητικοι δεν γνωρίζουν το τι πρόσφερε σε αυτή την πόλη .Η ο αντισυμβαστικος τρόπος που πολιτεύθηκε δεν χωράει στα καλούπια του σημερινού πολιτικού Life Style των μέσων κοινωνικής δικτύωσης .

ΥΓ : Να θυμίσουμε οτι ο Πέτρος Αγγελίδης ως δήμαρχος ( υπήρξαν πολιτικοί αντίπαλοι για δύο δεκαετίες ) .Τίμησε τον εκλιπόντα  τον Ιούνιο του 2015 .Αναγνωρίζοντας οτι ήταν ο εμπνευστής της σημαίας του δήμου

Η σημαία του Δήμου Σερρών κυματίζει δίπλα στη γαλανόλευκη 

Και νομίζουμε οτι ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση για  τον κυρ Αντώνη να τον τιμούν οι πολιτικοί του αντίπαλοι , γιατί από τους φίλους ¨¨χόρτασε ¨¨ αχαριστία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.