Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Δήμος Σερρών : Πληθαίνουν οι μνηστήρες της θέσης του γραμματέα

 


 

 

Θέμα χρόνου είναι η αποχώρηση του γενικού γραμματέα του δήμου Σερρών Μιλτιάδη Τασούλη .Καθώς ο ίδιος έχει ανακοινώσει οτι θα είναι υποψήφιος για την θέση του δημάρχου στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου .

Πλήθος είναι αυτοί που θα ήθελαν να τον διαδεχθούν , αφού καθημερινά ¨¨σκάει ¨¨ στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ και ένα όνομα .Όπως με πληροφορεί ο σμπίρος αυτή η ονοματολογια συντηρείται τόσο από την πλευρά της δημοτικης αρχής . Αφού πρόταση έχει γίνει σε αρκετούς. Αλλα από τους επίδοξους μνηστήρες της θέσης οι οποίοι διαρρέουν ονόματα πιθανών και απίθανων αντιπάλων τους σε μια προσπάθεια να τους ¨¨κάψουν ¨¨  .Στο τέλος της ημέρας ο κερδισμένος θα είναι ένας .Και οι δυσαρεστημένοι πολλοί δεν γνωρίζουμε βέβαια αν η συντήρηση του θέματος ευνοεί πολιτικά την δημοτική αρχή . Καθώς όταν θα γίνει το ταμείο θα έχει ένα σύμμαχο και πολλούς εχθρούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.