Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Υπάρχει και η συγνώμη κύριοι

 


 

 

 

 

 

 

Για τα όσα έλαβαν χώρα στην κοινότητα του Προβατα το βράδυ της Κυριακής με αφορμη την προγραμματισμένη παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ

 

Η διαπίστωση της ημέρας : Έβγαλαν κόκκινη κάρτα

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : Πολυπλοκες συνθήκες η αιτια της ακύρωσης της παράστασης 

Μίλησε στο ΔΙΚΤΥΟ ο πρόεδρος του χωριού κ Νικήτας  ο οποίος εστίασε στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε ο σκηνοθέτης  κ Μητρούσης στα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου και στον ίδιο . Ο πρόεδρος χαρακτήρισε ανεξήγητα εχθρική την συμπεριφορά του γνωστού ηθοποιού τονίζοντας οτι ο χώρος που θα δινόταν η παράσταση είχε ελεγχθεί τις προηγούμενες μέρες και οι όποιες ενστάσεις του κ Μητρουση ήταν αδικαιολόγητες .Ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο κ Ρίζο όσο και για τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου που κατέβαλλαν προσπάθειες να δοθεί η παράσταση .Μέχρι στιγμής στα όσα είπε ο πρόεδρος από  την πλευρά του ΔΗΠΕΘΕ και του σκηνοθέτη  δεν υπήρξε απάντηση και η ανακοίνωση που βγήκε το απόγευμα της Δευτέρας ήταν της Σολομωντειου λογικής .

Το να ζητηθει μια συγνώμη υπάρχει στην σκέψη κάποιων ??? Ή είναι δύσκολο ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.