Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Έβγαλαν κόκκινη κάρτα


 

 

 

 

Απάντηση στο ΔΗΠΕΘΕ για την ακύρωση της παράστασης στον Προβατα δίνουν

 

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : Πολυπλοκες συνθήκες η αιτια της ακύρωσης της παράστασης

 

Με κοινή τους δήλωση ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Προβατα και ο πολιτιστικός σύλλογος .Στην ανακοίνωση τους κάνουν λόγο για απρεπή συμπεριφορά του κ Μητρούση .Ενώ δηλώνουν οτι δεν επιθυμούν να δοθεί η παράσταση στο χωριό σε άλλο χώρο

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Προβατά Γεώργιος Νικήτας αλλά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προβατά «ΦΩΤΟΔΟΤΗΣ» καταγγέλλουν την απρεπή συμπεριφορά του ηθοποιού κ. Μητρούση Μιχάλη ο οποίος προκάλεσε την ακύρωση της θεατρικής παράστασης η οποία ήταν προγραμματισμένη και επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο της κοινότητας Προβατά στις 7 Αυγούστου ημέρα Κυριακή στα πλαίσια των τριήμερων πανηγυρικών εκδηλώσεων. Η αιτία κατ’ αυτού ήταν ότι δεν ήταν κατάλληλος ο χώρος.
Η αδικαιολόγητη έξαλλη συμπεριφορά του κ. Μητρούση Μιχάλη η οποία εξέθετε τις καλές προθέσεις των συναδέλφων του και προϊσταμένων του αλλά και του Προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ κ. Ρίζου Σάββα προκάλεσε την αγανάκτηση των κατοίκων του Προβατά οι οποίοι δεν επιθυμούν πλέον την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης θεατρικής παράστασης στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου όπως το επιθυμούσε ο κ. Μητρούσης Μιχάλης».


 

1 σχόλιο:

  1. Καμία απρεπή συμπεριφορά δεν είδα απλά υπερασπιστής τον Συναδέλφων του ο κύριος Μητρουσης τους οποίους έκαναν να κλαίνε οι υπεύθυνοι της οργάνωσης της παράστασης στον προβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.