Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Σύμβαση για την Κατασκευή του Έργου - Αρδευτικό Δίκτυο Μονόβρυσης Β´ φάση


Υπεγράφη στο Δημαρχείο Εμμ. Παππά με την Ανάδοχο Εταιρεία η Σύμβαση για την Κατασκευή του Έργου «Αρδευτικό Δίκτυο Μονόβρυσης Β´ φάση»
Προϋπολογισμού Μελέτης 1.055.000,00 €.
Ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά μιλώντας για το έργο ανέφερε :  
Με την ολοκλήρωση των εργασιών του Έργου θα αποδοθεί στους Αγρότες μας,της Κοινότητας Μονόβρυσης, ένα σύγχρονο Αρδευτικό Δίκτυο κλειστού τύπου με 50 Υδροστόμια και βάνες για την κάλυψη των Αρδευτικών αναγκών καλλιεργούμενης έκτασης συνολικού εμβαδού 1.151 στρεμμάτων με λαχανικά ( 70./·) και άλλες καλλιέργειες ( 30./·).
Θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, τις θερμές ευχαριστίες μας,προς την Βουλευτή Σερρών και πρώην Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Φωτεινής Αραμπατζή, που απο τη θέση της και με τις παρεμβάσεις της,προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων,στάθηκε δυνατή η εξεύρεση των απαραίτητων Χρηματικών κονδυλίων ( ΠΔΕ) για την Υλοποίηση αυτού του σημαντικού Έργου Ζωής για τον τόπο μας.
Επίσης τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μέσα απο τις οποίες θα περάσει η συγκεκριμένη Χρηματοδότηση, τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστας, και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, για την αμέριστη συμπαράσταση.
Την Τεχνική, Οικονομική και Διοικητική υπηρεσία,το τμήμα Προγραμματισμού του Δήμου, τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Γ.Καρατσορμπατζή και τους τοπικούς Συμβούλους αυτής, καθώς και το Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων ( ΤΟΕΒ)για την αγαστή συνεργασία.
Για την Δημοτική μας Αρχή, οι επενδύσεις και ο εκσυχρονισμός των Υποδομών του Πρωτογενούς Τομέα αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και το επιβεβαιώνουμε συνεχώς με την καθημερινή μας προσπάθεια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.