Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Σύριζα Σερρών : Ένα βήμα μπρος ..ένα βήμα πίσω για το ψηφοδέλτιο


 

 

 

 

 Εντός των επόμενων 10 ημερών αναμένεται η Κουμουνδούρου να προχωρήσει στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος .Στην Σερραϊκή Συριζαιικη πολυκατοικία τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται κάπως .Καθώς παρά την Σερραικη πρόταση στο ψηφοδέλτιο να είναι 5 άνδρες και 3 γυναίκες από την Κουμουνδουρου επιμένουν στην τήρηση του καταστατικου που μιλα για 50-50  ( 4 άνδρες και 4 γυναίκες ).

Ανατροπή πιθανότατα να έχουμε και στα πρόσωπα  ,αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μάρκος Μπόλαρης που προτάθηκε από την Σερραικη κομματική οργάνωση φέρεται να έχει κάνει ένα βήμα πίσω. Καθώς  το αναμενόμενο τηλεφώνημα από την Αθήνα δεν έχει γίνει μέχρι τώρα.  Η πρώην βουλευτρια  Αφροδιτη Σταμπουλη παρά την  τοποθέτηση της στην συνεδρίαση του Σερραικου κομματικού οργάνου οτι δεν επιθυμει να είναι υποψήφια. Φήμες κάνουν λόγο οτι έχει αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις για να δοκιμάσει την τύχη της για μια τελευταία φορα. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα ονόματα .Οι ζυμώσεις για την εξεύρεση υποψηφίων εκτός Σύριζα συνεχίζονται , ενω δεν έχει αλλαξει κάτι στα 3+2 ονόματα που έχουμε αναφέρει (Αβραμάκης , Καρπουχτσής , Δεμερτζής , Βελλίκη και Σαββίδου )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.