Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Δήμος Σερρων : Τα ΚΔΑΠ απειλουν με ¨¨οικονομικο έμφραγμα ¨¨ της ΚΕΔΗΣ


 

 

 

 

 Η παράταση λειτουργίας των ολοήμερων σχολείων ως τις 17:30 προκαλεί προβλήματα στην λειτουργία των ΚΔΑΠ του δήμου στην πόλη των Σερρών .Καθώς τα περισσότερα λειτουργούν εντός των κτηρίων που στεγάζονται τα ολοήμερα. Εκ του νόμου απαγορεύεται η παράλληλη λειτουργία ολοήμερου και ΚΔΑΠ εντός του ίδιου χώρου .Αυτο σημαίνει οτι η ζώνη 14:00 -18:00  για τα ΚΔΑΠ είναι στο αέρα .

Επιμένουμε για το θέμα . γιατί οι ημέρες που απομένουν για να ανοίξουν είναι ελάχιστες και θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση και χώροι όπου θα στεγαστούν . Αν δεν λειτουργήσουν δημιουργούνται τεράστια ζητήματα .1ον και βασικότερο χάνονται πολλές θέσεις εργασίας . Επίσης η μείωση εσόδων προκαλεί ένα οικονομικό έμφραγμα στην ΚΕΔΗΣ καθώς τα έσοδα της μειώνονται κατά πολύ.

Ελπίζουμε οτι ήδη στην ΚΕΔΗΣ εργάζονται για την επίλυση του προβλήματος .Γιατι αν τον Σεπτέμβρη ζήσουμε τις περσινες καταστάσεις με τις συγκεντρώσεις διαμαρτυριας εργαζομένων δεν θα υπάρχει καμια απολύτως δικαιολογια .

ΥΓ : Προσπάθειες θα πρέπει να καταβάλλουν και οι εργαζόμενοι από τώρα . Λιγότερα παιδιά λιγότερες θέσεις εργασίας . Και ο ανταγωνισμός με τα ιδιωτικά φέτος θα είναι ακόμη σκληρότερος   .

ΥΓ 2 :Εκτός αν πιστεύουν οτι με μια ανακοίνωση ,μια αφίσα και ένα σποτ κάνουν όλα όσα πρέπει να κάνουν 

3 σχόλια:

  1. ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΡΑΜΠΟΤΑΣ7 Αυγούστου 2022 στις 1:11 μ.μ.

    "Είμαστε στο αστερισμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά η Κεδης δεν πάει καθόλου καλά. Δεν το βλέπει ο Δήμαρχος. Ίσως στην κατάσταση που είναι δεν δέχθηκε κανείς να την αναλάβει. Ίσως πρέπει να αναλάβουν δραστικά μέτρα καθώς αποτελεί μια ανοιχτή πληγή που αιμοραγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είπε αυτός που διέλυσε την ΚΕΔΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.