Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Η Αννούλα, η εξαπάτηση και ο ψυχίατρος


 

 

 

 Το να υιοθετείς ένα ψεύτικο προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σύνηθες φαινόμενο τα τελευταια χρόνια  . Όμως να το φτάνεις στο σημείο να ταυτίζεσαι με το πρόσωπο το οποίο υποτίθεται οτι είσαι και να πιστεύεις οτι σε απειλούν , μάλλον χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης . Το να συνομιλείς με κάποιους που μη γνωρίζοντας οτι είσαι ανύπαρκτο πρόσωπο και σπεύδουν να εκφράσουν την συμπαράσταση τους στον υποτιθέμενο πόλεμο που δέχεσαι . Αυτό είναι εξαπάτηση . Διότι  το πραγματικό πρόσωπο που υπάρχει ,όταν απειλείται από κάποιους ( τους οποίους μάλιστα κατονομάζει επώνυμα και τους κρεμάει στα μανταλάκια του διαδικτύου  ), πάει στις αρμόδιες αρχές. Τι λες και συ Αννα ????

 

Τέλος του παραμυθιού.

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.