Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Το ερώτημα της ημέρας : Πόσες μετακινήσεις υπαλλήλων έγιναν επι δημοτικης αρχής Αγγελίδη ???


 

 

 

Αφού λύθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους Σερραίους δημότες , τις τελευταίες ημέρες το θέμα που απασχολεί την Σερραικη αυτοδιοικητικη Ιερουσαλημ είναι οι αλλαγές στην υπαλληλική ιεραρχία του δήμου Σερρών. Με την αντιπολίτευση να αφήνει αιχμές κατά της δημοτικής αρχής. Ο σμπίρος μου μεταφέρει οτι οι  γνωρίζοντες τον τρόπο λειτουργίας των δήμων .Κάνουν λόγο για σύνηθες φαινόμενο το οποίο λαμβάνει χώρα εντός των  πλαισίων της κείμενης νομοθεσίας. Η οποια δίνει την δυνατότητα στον δήμαρχο να επιλέγει τους άμεσους  συνεργάτες του ( υπαλλήλους ) . Μάλιστα θυμίζουν οτι στα 9 χρόνια της δημοτικής αρχής Αγγελίδη παρόμοιες αλλαγές στην διοικητική ιεραρχία υπήρξαν δεκάδες. Με τις πρόχειρες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ένα αριθμό κοντά στις 250.Να τονίσουμε προς αποφυγή κάθε παρανόησης οτι και τότε όλες οι αλλαγές ήταν νόμιμες - νομιμότατες στην βάση των όσων προβλέπει ο δημοσιοϋπαλληλικος κώδικας .

ΥΓ : Δεν είναι τυχαίο οτι παρά την κριτικη που ασκείται στην  δημοτικη αρχή .Ουδείς έκανε λόγο οτι οι αποφάσεις είναι παράνομες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.