Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Νοσοκομείο Σερρών: Η Καρδιολόγος, ο «Μπάρμπας στην Κορώνη» και οι θέσεις που μένουν στα αζήτητα!

 


 

 

 

Το είχε προβλέψει βέβαια ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Σερρών κ. Νίκος Φαρμάκης όταν προ τριμήνου δήλωνε ότι την ξεχνάει την Καρδιολόγο που προσλήφθηκε σε μόνιμη θέση στο Νοσοκομείο Σερρών, αφού κατευθείαν πήρε απόσπαση (προσωρινή βεβαίως βεβαίως πάντα όπως ορίζει ο Νόμος), για τους Μολάους Λακωνίας (κάπου εκεί παραδίπλα είναι η Κορώνη με τον γνωστό Μπάρμπα) αλλά ο Πρόεδρος κάτι ήξερε και δήλωνε «Αυτή την ξεχνάμε» (καθώς ο Μπάρμπας της ήταν ψηλά, πολύ ψηλά στην πολιτική ιεραρχία)

Οπερ και εγένετο, μετά το πέρας της τρίμηνης απόσπασης, αυτή ανανεώθηκε (αυτόματα) για ακόμη ένα τρίμηνο και μάλλον θα συνεχίσει να ανανεώνεται όσο ο  Μπάρμπας υπογράφει.

Από την άλλη ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών Δημήτρης Μπαλάξης ακόμη δηλώνει στο ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση

«Δυστυχώς η καρδιολόγος που είχε προσλάβει το Νοσοκομείο Σερρών πάλι πήρε απόσπαση, δεν ξέρω από που και είναι μεγάλη ζημιά για το νοσοκομείο. Δεν μπορούμε να κάνουμε ιατρού για το νοσοκομείο και να βρίσκεται στη Πελοπόννησο. Πραγματικά είναι κάτι που εμένα με εξοργίζει».

Από την… παρα άλλη γνωστοποιεί για την προκήρυξη νέων θέσεων στο Νοσοκομείο, τις οποίες ελπίζει (ματαίως;;;) πως θα πληρωθούν.

Κι εδώ που τα λέμε γιατί να έρθει ένας γιατρός στο Νοσοκομείο Σερρών που υπάρχει σημαντική έλλειψη σε οργανικές θέσεις;;; Για να φάει τα νιάτα του στις ατέλειωτες εφημερίες  και να τρέχει να καλύψει τα κενά που συνέχεια θα παρουσιάζονται;;;

Εξάλλου όπως είπε και η Καρδιολόγος «εγώ στο Δημόσιο ήθελα να διοριστώ τώρα θα πάω εκεί που θέλω γιατί απλά το μπορώ»!!! (Τρελή ήταν να μείνει στο Νοσοκομείο Σερρών στο Καρδιολογικό με άλλες τρεις κενές θέσεις);;;

Για την ιστορία οι θέσεις που προκηρύχθηκαν για το Νοσοκομείο Σερρών είναι 8: από μία, Ουρολόγου, Ορθοπεδικού, Αναισθησιολόγου, Ακτινολόγου, Γυναικολόγου, Φυσιάτρου, Καρδιολόγου και Οφθαλμιάτρου.

 https://www.anexartitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.