Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Δήμος Σερρών : Καλά που ακούτε και την Αριάδνη Παπαφωτίου


 

 

 

Στην αποκατάσταση των ζημιών που είχαν υποστεί οι ποτίστρες  που χρησιμοποιούν κτηνοτρόφοι στην περιοχη του Ελαιώνα , προχώρησε η δημοτική αρχή .Όμως σύμφωνα με την δημοτική σύμβουλο Αριάδνη Παπαφωτίου η δική της επιμονή ήταν αυτη που ανάγκασε τον δήμο να προχωρήσει στο έργο. .Δεν μπορει να περάσει απαρατήρητο το οτι κ Παπαφωτίου μιλα με τα καλύτερα λόγια για τον αντιδήμαρχο Γιώργο Νυχτοπατη 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

Οταν ενα εργο χρησιμο ολοκληρωνεται, η χαρά μας περισσευει. Οχι μονο επειδη το προτείναμε και εργαστηκαμε για την αποπεράτωσή του, αλλά και επειδη ετσι αναδεικνυεται η αξια της σωστης συνεργασιας και ο στοχος της: Να έχει αποτέλεσμα για τον δημότη.
Πριν απο δυο μήνες καταθεσαμε στο Δημοτικο Συμβούλιο την Ερωτηση για τις χαλασμένες και στεγνες ποτιστρες στον Ελαιωνα.
Τότε, κανεις δεν γνωριζε το προβλημα.
Η ελευθερας βοσκης κτηνοτροφία του Δημου μας, ηταν σε κινδυνο ενοψει του θερους.
Κινηθηκαμε εγκαιρως, και δεν αφησαμε λεπτο χωρις να παρακολουθούμε απο κοντα το θεμα. Δεν το αφησαμε να ξεχαστεί. Ηταν ένα εργο απαιτητικο που συνοδευοταν απο διανοιξη δρομου προσβασης σε δυσκολη ορεινή περιοχή αλλά και αποκαταστασεις βλαβων και αντικαταστασεις σωληνων. Ολα έγιναν!
Σημερα λοιπόν, οι ποτιστρες ανακατασκευάστηκαν και γέμισαν με φρέσκο πηγήσιο νερο για τα κοπάδια του χωριού και τους εργατικούς κτηνοτρόφους ( Ilias Theodoridis), -νέους ανθρωπους που επέλεξαν να μεινουν στον τοπο τους και να νοιάζονται-!.
Η φροντίδα μας, η οργανωτική συνδρομή και η τίμια συνεργασία με τον πρόθυμο Αντιδήμαρχο Εργων ΓΙΩΡΓΟ ΝΥΧΤΟΠΑΤΗ Giorgos Nyktopatis, απέδωσαν.
Γρηγορα και ωφέλιμα. Χαιρομαστε!
Ως Αντιπολιτευση του Δήμου Σερρων, εργαζομαστε συμφωνα με τον θεσμικο μας ρόλο και το Προγραμμα που ειχαμε προτεινει προεκλογικα στους συνδημότες μας.
Επισημαινουμε τα λάθη, αναδεικνύουμε τα προβλήματα, προτεινουμε λύσεις και εργαζομαστε γι αυτες.

1 σχόλιο:

  1. Δεν ακούμε την Αριάδνη πράττουμε τα αυτονόητα. Συμμαχία Σερραίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.