Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : 2+1 νέοι αντιδήμαρχοι ..... 6+9 προσχωρήσεις και ο τελευταιος ( από την αντιπολίτευση ) να κλείσει την πόρτα


 

 

 

 

 Στην τελική φάση επιλογής των προσώπων που θα στελεχώσουν την  κυβέρνηση του δήμου Σερρών  , που θα προκύψει από τον ανασχηματισμό του Φθινοπώρου βρίσκεται ο δήμαρχος .

Σύμφωνα με τα όσα μου μεταφέρει ο σμπίρος . Αντιδήμαρχοι θα οριστούν ο κ Βασίλης Χρυσανθίδης και ο κ Παντελής Χράπας με αρμοδιότητες που θα έχουν σχέση με την καθημερινότητα ( όπου υστερεί η δημοτική αρχή ) .Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο μια θέση στην κυβέρνηση να καταλάβουν η Σταλακτη Ηλιοπούλου , ή ο Παύλος Καριπίδης ) .

Πέραν όμως των αντιδημάρχων , σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες .Στην κοινοβουλευτική ομάδα της Συμμαχίας Σερραίων θα προσχωρήσουν όλοι οι προαναφερόμενοι και οι κκ Δρίγκα και Ιλανίδου δίνοντας πλειοψηφία ( στο δημοτικο συμοβύλιο ) στην δημοτική αρχή .

Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση προγραμματικής συμφωνίας Φωτιάδη -    Χρυσάφη . Οπότε θα μιλάμε για 15 προσχωρήσεις

 

7 σχόλια:

  1. 13 + 1 = 14 πάνε μαζί από την αρχή, Καμία έκπληξη συνεχίζουν κανονικά καμία διαφορά εκτός από τις καρέκλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα γίνει μεγάλο πάρτυ λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε συνέχεια του δημοσιεύματος...Δεσπόζουσα πρακτική " η απευθείας ανάθεση της Ενιαίας Αυτοδιοικητικής Αρχής" ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλύτεροι από αυτούς που έχει τώρα ο Δήμαρχος. Όλοι έμπειροι αυτοδιοικητικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τους ψηφοφόρους τους, τους ρώτησαν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπάμαι και θυμώνω που κάποιους από αυτούς τους ψήφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί τσιγκουνιές είναι αυτές; Βάλτε και τη Χαραλαμπίδου και την Παπαφωτίου και τον Γεωργούλα και τον Φαρμάκη και τον Γαλάνη . Μήπως στοιχίζει τίποτα; Βάλτε τώρα που γυρνάει.Ειστε έγκυροι όπως πάντα. Στο μεταξύ η πολιτική ακροδεξιά συμμορία πνέει τα λοίσθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.