Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Χρυσαφης :Απαιτείται αλλαγή νοοτροπίας για να επιτύχουμε καλύτερες υπηρεσίες για τον δημότη

 

 

 

 

Η δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να κάνει αλλαγές υποστηρίζει ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης , απαντώντας στα όσα λέγονται το τελευταίο διάστημα για τις μετακινήσεις υπαλλήλων.

“Κάποιοι πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία, θέλω και πρέπει όλοι να τρέχουμε στο δήμο”, λέει ο δήμαρχος χαρακτηριστικά , ο οποίος επαναλαμβάνει ότι ο πολίτης θέλει γρήγορες υπηρεσίες και έργα

Μοναδικός στόχος αυτής της αρχής είναι να γίνονται γρήγορα τα έργα και να εξυπηρετούνται οι πολίτες, λέει χαρακτηριστικά ο κος Χρυσάφης ο οποίος τονίζει ότι η δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να κάνει ανακατατάξεις στο προσωπικό και κάποιοι θα πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία
Μάλιστα ο κος Χρυσάφης τονίζει ότι κάθε δημοτική αρχή κάνει μεταβολές και συγκεκριμένα αναφέρει ότι η προηγούμενη έκανε 250 μεταβολές και υποστηρίζει ότι: «καλά έκανε» ενώ διαπιστώνει ότι ο πολίτης θέλει γρήγορες υπηρεσίες και έργα και μέσα στο δήμο θέλω και πρέπει να τρέχουμε όλοι, δηλώνει επί λέξη

 https://epiloges.tv/

2 σχόλια:

  1. Τελευταία ο κος Χρυσάφης πολλά ανέκδοτα μας λέει.Ας σταματήσει να παίζει με το fb όλη μέρα και ας κάνει κανένα έργο επιτέλους γιατί έχουμε βαρεθεί ως πολίτες να πληρώνουμε τις κινήσεις εντυπωσιασμού και την προσωπική του προβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πολίτης θέλει τα έργα και οι προμήθειες να γίνονται στις σωστές τιμολογήσεις. Εκεί είναι και η αφορμή για τις μεταβολές των υπαλλήλων. Αντέδρασαν και τους αλλάξατε.

    Αλλαγή νοοτροπίας χρειάζεται από τους αιρετούς κυρίως.

    Είναι πολύ εύκολο να βγάλεις «τεμπέλη» τον δημόσιο υπάλληλο αλλά πρώτα πρέπει να είσαι κι εσυ ενταξει απέναντι στους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.