Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Μια δράση χωρίς πρόγραμμα και ένα ...... μυστικο


 
 
 
 
Εδώ και καιρό η ΚΕΔΗΣ ξεκίνησε την δράση ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών.
Διαβάζω σήμερα το δελτίο τύπου της ΚΕΔΗΣ με το οποίο μας ενημερώνει και ευχαριστεί τον Σερραίο βουλευτή Τασο Χατζηβασιλειου ο οποίος όπως αναφέρεται << προχώρησε σε ενέργειες, ώστε να επιτευχθεί η διασύνδεση της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. με συγκεκριμένο φορέα, προκειμένου τα καπάκια που συγκεντρώνονται να ανακυκλώνονται και να διατίθενται ανταποδοτικά στους Σερραίους δημότες.>>
 Δηλαδή όπως καταλαβαίνουμε ξεκίνησαν να μαζεύουν καπάκια άλλα δεν είχαν προβλέψει το που θα τα δίνουν και ευτυχώς δηλαδή που ήρθε ο βουλευτής και τους έλυσε το πρόβλημα.
Διαβάζοντας παρακάτω αναφέρεται οτι <<  Πρόκειται για αξιόπιστο φορέα που συνεργάζεται με φορείς και Δήμους σε όλη την Χώρα και διευκολύνει στην ανακύκλωση καπακιών με στόχο την προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων.>>
 Τώρα γιατί δεν ανακοινώνουν το όνομα του φορέα είναι ένα ερώτημα .Δεν θέλουν να τον διαφημίσουν ??? Δεν πιστεύω να τους έπιασε τέτοια ευαισθησία όταν σε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα έχουν υλοποιήσει δράσεις με ιδιωτικούς φορείς .
ΥΓ : Οχι δεν θα ασπαστώ την σκέψη των ¨¨πονηρών ¨¨ που κάνουν συνδέσεις με τις επικείμενες εθνικές εκλογές  
Αναμένουμε την απάντηση της ΚΕΔΗΣ .Γιατί μπορεί εμείς να το καταλαβαίνουμε λάθος  
 
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η ανακύκλωση πλαστικών καπακιών στο Δήμο Σερρών, κατόπιν πρωτοβουλίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) να τοποθετήσει συνολικά δέκα καρδιές ανακύκλωσης σε κεντρικά σημεία του Δήμου.
Αντιλαμβανόμενος τη σπουδαιότητα αυτού του προγράμματος, που έχει κοινωνικό αντίκτυπο και πολλαπλασιαστικά οφέλη στους δημότες, ο Βουλευτής Σερρών κ.Αναστάσιος Χατζηβασιλείου προχώρησε σε ενέργειες, ώστε να επιτευχθεί η διασύνδεση της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. με συγκεκριμένο φορέα, προκειμένου τα καπάκια που συγκεντρώνονται να ανακυκλώνονται και να διατίθενται ανταποδοτικά στους Σερραίους δημότες.
Πρόκειται για αξιόπιστο φορέα που συνεργάζεται με φορείς και Δήμους σε όλη την Χώρα και διευκολύνει στην ανακύκλωση καπακιών με στόχο την προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων.
Σήμερα ο κ.Χατζηβασιλείου συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών κ.Χρυσάνθη Παλάζη Τσοχατζίδη, προκείμενου να την ενημερώσει για τις ενέργειες στις οποίες προχώρησε, ενώ έριξε και τα δικά του καπάκια στην καρδιά της πλατείας Εμπορίου στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά του για τη σημαντικότητα της ανακύκλωσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το φθινόπωρο οργανώνονται σεμινάρια ευαισθητοποιησης των παιδιών των ΚΔΑΠ της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., αλλά και όλων των παιδιών προσχολικής ηλικίας, για την ανακύκλωση και τη συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γιάννη Δεσποτίδη.
Τέλος η κ. Παλάζη καλεί τους συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη από αναπηρικό αμαξίδιο να επικοινωνήσουν με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Σερρών και να ενημερώσουν σχετικά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.