Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ΄Τα άστρα συνωμοτούν ¨¨¨.... υπέρ Χρυσάφη από την Α Κυριακη ( μέρος 1ο )

 


 

 

 

 

Ξέρω ότι τα σχόλια θα πέσουν βροχή . Δεκτό και δεν μας απασχολεί καθότι για κάποιους είμεθα και μέσο ψυχοθεραπείας .Όμως η αλήθεια πρέπει να γράφεται για να χωνεύεται από κάποιους που ονειρεύονται .

Λοιπόν ένα χρόνο και κάτι πριν από τις αυτοδιοικητικες εκλογές του 2023 για τον δήμο Σερρών .

1ο Δεδομένο . Η Συμμαχία Σερραιων παραμένει συμπαγής ( μόνη απώλεια ο Γιώργος Καδής ) και κάποιοι μη εκλεγμένοι υποψήφιοι το 2019 . Ξεκινά την μάχη της κάλπης έχοντας ως προίκα το 43,64% του πρώτου γύρου το 2019 . Αυτή τη φορά με τον ισχύοντα νόμο με 43% την Α Κυριακή κερδίζεις τις εκλογές .Όμως ήδη υπάρχουν προσθήκες και με νέα πρόσωπα που θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά  την τύχη τους στην αυτοδιοίκηση  .Άλλα και τουλάχιστον 5 δημοτικοί σύμβουλοι από τις παρατάξεις Φωτιάδη και Αγγελίδη θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Συμμαχία Σερραίων .

Προσθέστε οτι ήδη το 80% των προέδρων των χωριών έχει δώσει τα χέρια με τον δήμαρχο .

Εφικτό λοιπόν το 43% από την Α Κυριακή ???? 

Ας δούμε τι μπορεί να το ψαλιδίσει

2ο Δεδομένο. Παράταξη Φωτιάδη , έλαβε στις εκλογές του 2019 34,32 % . Το ότι έχει διαλυθεί δεν θα το πούμε εμείς άλλα τα γεγονότα .Ο επικεφαλής ¨¨μαδάει μαργαρίτες ¨¨ αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής και με ποιο κόμμα .Χρυσανθίδης, Δρίγκα , Ηλιοπούλου , Ιλανίδου  θα είναι υποψήφιοι με Χρυσαφη πιθανόν και ο κ Καριπίδης . Η Βαρβάρα Μητλιάγκα ετοιμάζεται για τις βουλευτικές και αν δεν εκλεγεί μαθαίνω οτι πιθανόν να είναι υποψήφια δήμαρχος με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ . Διεκδικώντας ένα αξιοπρεπές ποσοστό της τάξης του 15%.Γάτσιος , Καλώτα και Μιχτσόγλου αποσύρονται .Ενω οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο . 

Μπορεί άραγε η Συμμαχία Σερραίων να εισπράξει στην κάλπη το 1/3 του ποσοστού της παράταξης Φωτιάδη ???? 

Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μπει επικεφαλής  στην παράταξη Σερρας και να μαζέψει στην κάλπη αυτό το 35% περίπου ??? Τι είπατε δεν άκουσα 

Συνεχίζεται 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.