Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Δημος Σερρών: Ο Ηλίας Γκότσης κάτι έχει να πει






Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Ηλίας Γκότσης .Εξαπολύει τα βέλη του στην δημοτική αρχη κατηγορώντας την για εκφοβιστική συμπεριφορά προς τους υπαλλήλους
Η ανάρτηση του κ Γκοτση

Σας έχω νέα για τη σύνεση και τις δημοκρατικές ευαισθησίες του Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσάφη!

Ο κύριος Χρυσάφης μας διδάσκει ηθική και άκρως δημοκρατική συμπεριφορά.
Τίποτα, όμως, δεν ισχύει από αυτά.
Απεναντίας, πρόκειται περί μεγάλης πλάνης.
Διοικεί τον Δήμο κατά τρόπο αντιδημοκρατικό, εκδικητικό και με εκφοβιστική συμπεριφορά προς τους υπαλλήλους.
Όταν ανέλαβε την εξουσία του Δήμου μετακίνησε την προϊσταμένη του τμήματος Η/Μ, τη σύζυγο του τέως Δημάρχου Πέτρου Αγγελίδη, από το Δημαρχείο στο αμαξοστάσιο και σε άλλη θέση, χωρίς να δώσει την παραμικρή αφορμή, διότι πρόκειται περί εξαιρετικής υπαλλήλου, με αποτέλεσμα το τμήμα Η/Μ να έχει έλλειμμα προσωπικού.
Στη συνέχεια, έκανε σωρεία μετακινήσεων υπαλλήλων χωρίς κανέναν προγραμματισμό, με αποτέλεσμα να δημιουργεί αναστάτωση σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και φυσικά μειωμένη απόδοση λόγω αλλαγής αντικειμένου.
Η τελευταία αποπομπή που έγινε πριν λίγες μέρες είναι της προϊσταμένης των Οικονομικών Υπηρεσιών, ενώ αυτή τελούσε εν αδεία, η οποία κατείχε μία πολύ υπεύθυνη θέση, καθώς ασκούσε έλεγχο νομιμότητας σε κάθε εντολή του Δημάρχου... 
Οι υπάλληλοι του Δήμου Σερρών από καμιά Δημοτική Αρχή δεν έζησαν κάτω από τέτοιες πρωτοφανείς συνθήκες φόβου και διαχωρισμού σε "δικούς μας και μη δικούς μας".
Δήμαρχε, μα φυσικά δεν είμαστε ίδιοι και ούτε πρόκειται να μας μοιάσεις, γιατί εμείς είμαστε αληθινοί και ως Δημοτική Αρχή είχαμε όλους τους υπαλλήλους δικά μας παιδιά!!!
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.